• Oplysning

• Feedback

HP-printere – Den indbyggede Windows-driver blev ikke installeret

Når printeren er sluttet til computeren, installerer Windows ikke automatisk den indbyggede printerdriver.

Fjern printeren fra Windows

Hvis du fjerner printeren fra Windows, kan det hjælpe med at rydde eventuelle fejltilstande eller delvise installationer.

1. For USB-forbindelser skal du tage kablet ud af printeren.

2. Sluk for printeren.

3. I Windows skal du søge efter og åbne Printere og scannere.

4. Under Printere og scannere skal du se efter printerens navn på listen.

• Hvis printernavnet findes på listen, skal du vælge det og derefter klikke på Fjern enhed > Ja.

• Hvis printerens navn ikke findes på listen, er den ikke tilsluttet computeren.

Tilføj printeren for at installere den indbyggede driver

Føj din printer manuelt til Windows for at installere den indbyggede printerdriver.