• Oplysning

• Feedback

Opsæt en HP+ inkjetprinter med HP Smart-appen

Brug HP Smart-appen til at oprette forbindelse til og aktivere en ny HP+-printer. Printeren skal altid have forbindelse til internettet for opsætning og brug.

Dette dokument gælder for følgende printere:

• DeskJet 2742e, 2752e, 2755e, 4110e, 4120e, 4121e, 4122e, 4123e, 4130e, 4132e, 4152e, 4155e, 4158e

• ENVY 6010e, 6020e, 6022e, 6030e, 6032e, 6034e, 6052e, 6055e, 6075e, 6452e, 6455e, 6475e

• ENVY Inspire 7220e, 7221e, 7224e, 7252e, 7255e, 7920e, 7921e, 7924e, 7955e, 7958e

• OfficeJet 8010e, 8012e, 8014e, 8015e, 8022e, 9012e

• OfficeJet Pro 8020e, 8024e, 8025e, 8028e, 8035e, 9010e, 9014e, 9015e, 9018e, 9020e, 9022e, 9025e

Sørg for, at printerhardwaren er konfigureret

Før du installerer HP Smart, skal du konfigurere printerhardwaren og sikre, at den er klar til at blive tilsluttet netværket.

1. Tag printeren ud af pakken, og fjern derefter alt emballagemateriale uden på og inde i printeren.

2. Tilslut strømkablet til stikkontakten.

3. Installer blækpatronerne, og læg derefter papir i papirbakken.

Installer HP Smart-appen, og aktiver din HP+-konto

Installer HP Smart-appen for at tilslutte printeren til netværket, din computer eller mobilenhed og til din HP-konto.

Gør følgende, hvis du sætter printeren op på et Wi-Fi-netværk.

• Placer printeren og computeren eller mobilenheden tæt på Wi-Fi-routeren.

• Tænd for Wi-Fi på computeren eller mobilenheden, og opret forbindelse til netværket. Hvis computeren er tilsluttet netværket med et Ethernet-kabel, skal du midlertidigt frakoble kablet og bruge Wi-Fi-forbindelsen under opsætningen.

• Aktiver Bluetooth på computeren eller mobilenheden, så HP Smart kan registrere printeren under opsætningen.

• På Windows-computere skal Windows Update være slået til for at sikre, at Windows altid er opdateret.

• Når du har installeret HP Smart til iOS og Android, skal du aktivere mobilenhedens placeringstjeneste og give appen tilladelse til at bruge din placering. Denne bruges til at finde din printer, netværksforbindelse og tilbyde regionale tjenester. Dine placeringsoplysninger spores ikke og sendes til HP som en del af opsætningsprocessen.

1. Download HP Smart-appen fra 123.hp.com (Android, Apple iOS og iPadOS), HP Smart – Microsoft Store (Windows) eller HP Smart – Mac App Store (macOS).

Hvis du bliver bedt om at logge på med Microsoft for at bruge appen på tværs af enheder, kan du logge på eller klikke på Nej tak for at fortsætte.​

Bemærk:

Afbryd forbindelsen til et virtuelt, privat netværk (VPN), inden du downloader.

2. Åbn appen, på velkomstskærmen, klik på Administrer indstillinger, og vælg derefter Fortsæt eller Accepter alle.

3. Klik på Opsæt en ny printer.

4. Vælg under indstillingerne for Log på eller Spring over denne gang, hvis de vises.

• Log på: Log på din HP-konto for at bruge funktionerne i HP Smart-appen. Følg disse trin for at finde verificeringskoden, hvis du bliver bedt om det, og log derefter på med dit brugernavn (e-mailadresse) og adgangskode. Klik på Tilføj printer, og følg derefter trinene for at tilføje din printer.

• Spring over denne gang: Gå til appens startskærm, klik på Tilføj printer, og følg derefter trinene for at tilføje din printer.

5. Vælg dit printernavn, indtast wi-fi-adgangskoden, eller lad appen få adgang til adgangskoden, og klik derefter på Fortsæt.

6. For at fuldføre den sikre forbindelse skal du gå til printeren for at tillade, at opsætningen af appen fortsætter.

• Printere med et kontrolpanel med berøringsskærm: Tryk på afmærkningsikonet på meddelelsen Appen forsøger at konfigurere denne printer.

• Printere uden et kontrolpanel med en berøringsskærm: Tryk på knappen Oplysninger .

7. På skærmbilledet Printer tilsluttet til wi-fi, skal du klikke på Fortsæt.

8. På skærmbilledet Tilsluttede printertjenester skal du klikke på Administrer indstillinger og derefter vælge Fortsæt eller Accepter alle.

9. På skærmbilledet HP+-tilbud skal du klikke på Fortsæt og derefter klikke på Aktiver HP+.

Aktiver HP+ i HP Smart-appen
  10. Log på din HP-konto.

Hvis du ikke har en konto endnu, skal du følge de angivne trin for at oprette et brugernavn og en adgangskode og vælge dit område.

11. Fortsæt med trinene for at opsætte din konto og indløse tilbuddet med den gratis udskrivning og Instant Ink.

HP Instant Ink-tilbud i HP Smart-app
  12. På skærmbilledet Indtast dine oplysninger for at modtage en ny [blæk-/toner]-patron skal du vælge en plan, indtaste dine forsendelses- og faktureringsoplysninger og derefter klikke på Fortsæt.

13. På skærmbilledet Udskriv fra andre enheder skal du vælge Send link eller Spring over afsendelse af link. Udskrivning fra andre mobile enheder eller stationære computere aktiveres ved at installere HP Smart-appen.

Opsætningen er færdig, og du kan begynde at udskrive. Hvis opsætningen ikke blev gennemført, udskriver printeren ikke, og der vises en meddelelse om, at opsætningen skal afsluttes.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.