HP-printere – Firewall blokerer driverinstallation eller printerfunktioner (Windows)

Firewallsoftware hjælper med at blokere udefrakommende trusler mod dit netværk, men nogle firewallindstillinger eller konfigurationer kan blokere kommunikationen med netværksprintere. Gennemgå firewallindstillingerne til din computers sikkerhedsprogrammer, f.eks. Windows Defender, McAfee og Norton.

Firewallindstillinger kan forårsage følgende problemer:

• Printersoftware og -drivere kan ikke installeres.

• Under installationen af driveren blev printeren ikke fundet på netværket.

• Nogle printerfunktioner fungerer, mens andre ikke.

• Printeren holder pludselig op med at udskrive.

• Der vises en ikke tilsluttet status, selvom printeren er tilsluttet netværket.