• Oplysning

• Feedback

HP E24m-, G4/HP E27m, G4/HP E34m G4- skærme – Problem med justering af lydstyrken ved brug af standardlydenheden

Når skærmen er tilsluttet via et USB-type-C-kabel til en værtsenhed, såsom en bærbar eller stationær pc og bruger standardlydenheden (navngivet HP E24m G4, HP E27m G4 eller HP E34m G4 i listen over afspilningsenheder), kan du opleve et problem med justering af lydstyrken eller lav lydstyrke, selv om lydstyrken er indstillet til maksimum.

Berørte produkter:

• HP E24m G4 FHD USB-C-konferenceskærm

• HP E27m G4 QHD USB-C-konferenceskærm

• HP E34m G4 WQHD Curved USB-C-konferenceskærm

Løs problemer med justering af lydstyrken ved brug af standardlydenhederne

Du kan forbedre din oplevelse, når du justerer højttalerlydstyrken, ved at ændre USB-lydenheden.

1. Klik på ikonet Lyd i meddelelsesområdet på proceslinjen.

2. Klik på Vælg afspilningsenhed.

3. Vælg Højttalertelefon med annullering af ekko.

Valg af afspilningsenhed