• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet MFP M139-M142-printere – Fejlen Er/04, 05 eller 06 (papirstop)

Når du forsøger at udskrive, blinker Advarselsindikatoren, og der vises Er/04, Er/05 eller Er/06 på printerens kontrolpanel. En af følgende fejlmeddelelser kan også blive vist på computeren eller HP Smart-appen:

• Papirstop

• Papirstop i fikseringsenhed

• Papirstop i papirbakke

• Papirstop i patronområde

• Papirstop i udskriftsbakke

Udfør følgende opgaver i den angivne rækkefølge. Brug printeren efter hver opgave for at se, om problemet er løst.

Fjern papirstoppet

Fjern fastsiddende papir fra printeren.

1. Træk strømkablet ud af printeren, mens printeren er tændt.

2. Brug begge hænder til at fjerne fastklemt papir eller genstande fra udbakken.

Placering af udskriftsbakkens område
  3. Åbn tonerdækslet, og fjern derefter patronen.

Åbning af tonerdækslet og fjernelse af tonerpatronen
  4. Tag mediestakken ud af papirbakken.

Fjernelse af mediestakken fra papirbakken
  5. Se, om der er fastsiddende papir eller affald inde i printeren, og brug derefter begge hænder til at fjerne det, du eventuelt finder.

Fjerne fastsiddende papir
  6. Brug begge hænder til at fjerne fastklemt papir eller genstande fra papirbakken.

Fjernelse af fastklemt papir fra papirbakken
  7. Juster patronen med sporene inde i printeren, skub ind, til den sidder godt fast, og luk derefter tonerdækslet.

Justering af patronen med sporene inde i printeren og lukning af tonerdækslet
  8. Tilslut netledningen igen og tænd derefter for printeren.

Udfør service på printeren

Udfør service eller udskift dit HP-produkt, hvis problemet fortsætter efter fuldførelse af alle de foregående trin.

Gå til Kontakt HP-kundesupport for at planlægge en reparation eller udskiftning. Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, føres du til et lokalt servicecenter i dit område.

Hvis du vil bekræfte din garantistatus, skal du gå til HP's produktgarantitjek. Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter uden for garantien.