• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet MFP M139-M142-printere – Opsætning af printer for første gang

Du foretager opsætning af printeren for første gang at fjerne den fra kassen, installere tonerpatronen, tilslutte strømkablet og derefter lægge papir i.

Bemærk:

Hvis du leder efter printersoftwaren, skal du gå til 123.hp.com.

Tag printeren ud af kassen

Tag printeren ud af kassen, og fjern derefter al tape, mærkater og emballage.

1. Fjern printeren og strømkablet fra kassen.

2. Fjern alt indpakningstape fra printerens yderside.

Fjernelse af indpakningstape fra printerens yderside
  3. Åbn tonerdækslet, og fjern derefter indpakningstapen og skumgummiet inde i printeren.

Fjernelse af emballage fra printerens inderside
  4. Fjern patronen, og fjern derefter de orange clips fra patronen.

Fjernelse af orange clips
  5. Tag fat i patronens sider, og vip derefter patronen fra side til side fem til seks gange for at fordele toneren jævnt.

Pas på:

Rør ikke ved billedbehandlingstromlens overflade. Fingeraftryk kan forårsage problemer med udskriftskvaliteten.

Rør ikke ved billedtromlens overflade på patronen
    Vip toneren forsigtigt fra side til side
  6. Bøj den orange tap, indtil den klikker på plads, og træk derefter for at fjerne for.

Fjernelse af forseglingstapen
  7. Juster patronen med sporene inde i printeren, skub ind, til den sidder godt fast, og luk derefter tonerdækslet.

Indsætning af tonerpatronen og efterfølgende lukning af tonerdækslet
  8. Genbrug al emballagemateriale.

Tilslut strømkablet

Tilslut strømkablet igen, og tænd printeren.

1. Tilslut strømkablet bag på printeren, og tilslut den anden ende til en stikkontakt.

Bemærk:

Tilslut ikke et USB-kabel på dette tidspunkt.

Tilslutning af strømkablet
  2. Tryk på tænd/sluk-knappen på printeren.

Tryk på tænd/sluk-knappen

Læg papir i papirbakken

Læg almindeligt US letter- eller A4-papir i papirbakken.

1. Læg almindeligt hvidt papir i papirbakken med den korte side fremad og udskriftssiden opad.

Ilægning af papiret i papirbakken
  2. Skub papirbreddestyrene helt ind, indtil de hviler mod papirets kanter.

Indskubning af papirbreddestyrene
  3. Træk udskriftsbakkeforlængeren ud.

Træk udskriftsbakkeforlængeren ud

Installer printersoftwaren

HP-printerens hardware er nu sat op, og du kan installere printersoftwaren. Forsøg ikke at tilslutte printeren, før du bliver bedt om det under softwareinstallationen.

Download den nyeste version af udskrivningssoftwaren eller HP Smart-appen fra 123.hp.com.