• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet M109-M112-printere – Papirstop-fejl

Når du forsøger at udskrive, blinker advarselsindikatoren på printerens kontrolpanel, og en fejlmeddelelse på HP Smart-appen eller computeren beder dig om at rydde et papirstop.

• Papirstop

• Papirstop i fikseringsenhed

• Papirstop i udskriftsbakke

• Papirstop i patronområde

Udfør følgende opgaver i den angivne rækkefølge. Brug printeren efter hver opgave for at se, om problemet er løst.

Fjern papirstoppet

Fjern fastsiddende papir fra printeren.

1. Træk strømkablet ud af printeren, mens printeren er tændt.

2. Brug begge hænder til at fjerne fastklemt papir eller genstande fra udskriftsbakken.

Placering af udskriftsbakkens område
  3. Åbn tonerdækslet, og fjern derefter patronen.

Åbning af tonerdækslet og efterfølgende fjernelse af patronen
  4. Tag mediestakken ud af papirbakken.

Fjernelse af mediestakken fra papirbakken
  5. Se, om der er fastsiddende papir eller affald inde i printeren, og brug derefter begge hænder til at fjerne det, du eventuelt finder.

Fjerne fastsiddende papir
  6. Brug begge hænder til at fjerne fastklemt papir eller genstande fra papirbakken.

Fjernelse af fastklemt papir fra papirbakken
  7. Geninstaller patronen, og luk derefter tonerdækslet.

Justering af patronen med spor inde i printeren
  8. Tilslut netledningen igen og tænd derefter for printeren.

Udfør service på printeren

Udfør service eller udskift dit HP-produkt, hvis problemet fortsætter efter fuldførelse af alle de foregående trin.

Gå til Kontakt HP-kundesupport for at planlægge en reparation eller udskiftning. Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, føres du til et lokalt servicecenter i dit område.

Hvis du vil bekræfte din garantistatus, skal du gå til HP's produktgarantitjek. Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter uden for garantien.