• Oplysning

• Feedback

Opret forbindelse til en printer vha. Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Tilslut hurtigt en HP-printer til dit Wi-Fi-netværk ved hjælp af WPS-metoden (Wi-Fi Protected Setup). Du behøver ikke netværksnavnet og adgangskoden for at tilslutte printeren ved hjælp af WPS.

Bemærk:

Hvis Indtast WPS-pinkoden for printeren vises under en printeropsætning, skal du klikke på Annuller i meddelelsesvinduet. Denne pinkode bruges til at oprette forbindelse til printeren med Wi-Fi Direct.

Nogle routermærker understøtter ikke oprettelse af forbindelse med WPS. Før du begynder, skal du kontrollere, at din router har en WPS-knap eller en knap med WPS-ikonet .

Hvis din router ikke understøtter WPS, skal du gå til HP-printeropsætning (Wi-Fi-netværk) for at få vejledning til at slutte printeren til netværket med HP Smart-appen.

1. Placer printeren og computeren eller mobilenheden tæt på Wi-Fi-routeren.

2. Sæt printeren i WPS-forbindelsestilstand.

• De fleste printere med et kontrolpanel med berøringsskærm: Åbn menuen Opsætning,, Netværk eller Trådløse indstillinger, og vælg Wi-Fi-beskyttet opsætning, og vælg Trykknap, og vælg derefter Start.

• De fleste printere uden et kontrolpanel med en berøringsskærm: Tryk på knappen Trådløs, og hold den nede i fem sekunder, eller indtil det trådløse signal begynder at blinke.

• HP DeskJet 6000- og 6400-, ENVY 6000- og 6400- og Tango-printere: Tryk på knapperne Wi-Fi og tænd/sluk-knappen på printerens bagside og hold dem nede i fem sekunder, indtil den blå bjælke begynder at blinke.

3. Inden for to minutter skal du trykke og holde knappen WPS på routeren nede i tre til fem sekunder, indtil forbindelsen starter.

4. Gå tilbage til printeren, og kontroller status for indikatoren eller bjælken for trådløs forbindelse.

• Hvis indikatoren eller den blå bjælke holder op med at blinke, har printeren oprettet forbindelse til netværket. Gå til 123.hp.com for at installere HP-softwaren og etablere forbindelsen til din computer eller mobilenhed. For Chromebook-pc'er skal du gå til HP-printeropsætning (Chromebook).

• Hvis den lyse eller blå bjælke stadig blinker eller slukkes, mislykkedes forbindelsen. Gå videre til næste trin.

5. Gendan printerens netværksstandardindstillinger for at klargøre den til en Wi-Fi-forbindelse.

• De fleste printere med berøringsskærm: I menuen Trådløs eller Opsætning skal du vælge Netværksopsætning eller Indstillinger og derefter vælge Gendan netværksindstillinger.

• De fleste inkjet-, Laser NS- og Neverstop-printere uden berøringsskærm: Tryk på knapperne Trådløs og Annuller , og hold dem nede, indtil tænd/sluk-knappen blinker. Vent derefter på, at lysdioden for trådløs blinker.

• De fleste LaserJet-printere uden berøringsskærm: Tryk på knappen Trådløs og hold den nede, indtil lysdioden for Advarsel blinker. Vent derefter på, at lysdioden for trådløs blinker.

• Printere af modellen Envy 6000, 6000e, 6400e, ENVY Pro 6400, DeskJet Plus IA 6000, 6400 og Tango: Tryk på knappen Trådløs på bagsiden af printeren i fem sekunder, indtil statusindikatoren blinker (blåt eller lilla afhængig af modellen).

Gå til Gendan Wi-Fi-opsætningstilstand på din HP-printer for at få yderligere oplysninger og knaptryk til flere printermodeller.

6. Gentag trinene for at skifte printeren og routeren til WPS-tilstand og etablere forbindelsen.