• Oplysning

• Feedback

Klargør en HP-printer til genanvendelse eller bortskaffelse

Hvis du videresælger, genanvender eller bortskaffer din printer, skal du fjerne patronerne, overføre eller annullere din Instant Ink-konto og gendanne standardindstillingerne.

Tag patronerne ud, og genanvend dem

Fjern og genanvend blæk- eller tonerpatronerne før videresalg, genanvendelse eller bortskaffelse af din HP-printer.

Overfør eller annuller din HP Instant Ink-tjeneste

Overfør dine Instant Ink-tjenester til en ny HP-printer, eller annuller din Instant Ink-tjeneste.

Gendan fabriksindstillingerne på din HP-printer

Nulstil printeren for at fjerne alle tidligere printerindstillinger og præferencer.

Fjern printeren fra din HP-konto

Hvis du har en HP Smart-konto (tidligere HP Connected), skal du fjerne printeren fra kontoen.

1. Log ind på din konto på webstedet HP Smart.

2. Vælg printeren, hvis det er nødvendigt, og klik derefter på Fjern printer.

Fjernelse af printeren fra HP Smart-kontoen
  3. Klik på Fjern for at fjerne printeren.

Bekræftelse af fjernelse af printeren fra HP Smart-kontoen

Genanvendelse af printeren

Efter udtagning af patronerne, overførsel eller annullering af HP-konti og gendannelse af standardindstillingerne skal HP-printeren genanvendes.

Gå til HP's produktreturnering og genbrug for at få yderligere oplysninger.