• Oplysning

• Feedback

Behold din konto, når du udskifter printeren

Når du udskifter en printer med en Instant Ink-konto med en anden printer, kan du beholde din eksisterende konto og ændre den tilknyttede printer.

Det gælder også, hvis HP udskifter printeren under garantien, eller hvis du har købt en ny. Udskiftning af printeren giver dig mulighed for at beholde de overførte sider, gratis måneder, forudbetalte beløb, kontohistorik og andre kontooplysninger, som hører til den forrige printer.

For at udskifte din Instant Ink-printer skal du konfigurere den nye printer ved hjælp af HP Smart-appen.

• Hvis HP sender en udskiftningsprinter under garantien, udskifter HP Smart-appen automatisk printeren på din Instant Ink-konto under printeropsætningen.

• Hvis du har købt en udskiftningsprinter, skal du se efter indstillingen til udskiftning af en gammel printer, når du konfigurerer med HP Smart-appen. Du bliver bedt om at identificere den eksisterende Instant Ink-konto til udskiftningsprinteren.