• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

HP-pc'er – Understøttelse af Windows 11

I juni 2021 introducerede Microsoft det nyeste Windows®-operativsystem, Windows 11.

Hvis du vil have flere oplysninger om meddelelsen fra HP og Microsoft, skal du se Er du klar til Windows 11? | HP® Official Site (på engelsk) og Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft (på engelsk).

Kom tilbage på et senere tidspunkt for at se om der er opdateringer til denne side, da der kommer flere oplysninger jo tættere vi kommer på udgivelsesdatoen.