• Oplysning

• Feedback

HP-pc'er – Fejlfinding af problemer med berøringsskærmen i Windows 10

Når den bærbare pc eller All-in-One-computerens berøringsskærm ikke reagerer eller svarer unøjagtigt, er der flere fejlfindingstrin, du kan prøve for at løse begge problemer.

For problemer med pennen skal du gå til HP-pc'er - Pennen til berøringsskærmen er unøjagtig eller holder op med at virke.