• Oplysning

• Feedback

Pc'er til erhvervsbrug fra HP – Brug af HP Cloud Recovery Client i Windows 11 og Windows 10

HP Cloud Recovery Client giver dig mulighed for at downloade genoprettelsessoftwaren til et USB-drev. Gendannelsessoftwaren fungerer til HP PC'er med Windows 11 Professional (64-bit), Windows 11 IoT Enterprise, Windows 10 Professional (64-bit), samt Windows 10 IoT Enterprise (2016 LTSB, 2019 LTSC).

Bemærk:

For at få en liste over produkter, der understøtter HP Cloud Recovery Client, skal du gå til Understøttede platforme til HP Cloud Systemgendannelse.

Hvis din computermodel ikke findes på dette websted, skal du se CPS Cloud Support Platform.

Bemærk:

For at undgå tab af data skal du sikkerhedskopiere vigtige filer, data, fotos, videoer osv. før du bruger HP Cloud Recovery Client.

Du kan finde flere oplysninger om sikkerhedskopiering af dine filer, under HP-pc'er – Sikkerhedskopiering af dine filer (Windows 10, 8).

Du skal bruge følgende for at komme i gang:

• Et tomt USB-drev: Skal have mindst 32 GB.

• En HP-computer: Kontroller, at den har Windows 11 Professional (64-bit), Windows 11 IoT Enterprise, Windows 10 Professional (64-bit), eller Windows 10 IoT Enterprise (2016 LTSB, 2019 LTSC).

Bemærk:

Hvis du ikke kan downloade HP Cloud Recovery Client ved hjælp af din pc, kan du bruge en anden pc til at downloade klienten til USB-drevet.