• Oplysning

• Feedback

Makroer

Konfigurer makrotasterne (P1-P6) på din OMEN-computer for at starte en sekvens af registrerede tastetryk ved hjælp af en enkelt tastetryk.

Bemærk:

Makrofunktionen er kun tilgængelig på OMEN-computere med dedikerede makrotaster, herunder serien OMEN by HP 17-anxxx notebook-pc, OMEN X by HP 17-apxxx notebook-pc og OMEN by HP 17-an1xx notebook-pc.

Opret en makro

Registrer en sekvens af tastetryk, der skal aktiveres ved hjælp af en makro.

1. Vælg tastesættet for at angive det tastetryk eller den kombination af tastetryk, der aktiverer makroen.

Oprettelse af en makro
    1. Vælg tastesæt

2. Vælg tasten

2. Vælg en tast til den nye makro, og klik derefter på Opret ny.

3. Navngiv makroen på skærmen Opret makro.

Oprettelse af en makro
  4. Vælg en indstilling for forsinkelse.

• Registreret forsinkelse: Tiden mellem tastetrykkene registreres og anvendes, når makroen aktiveres.

• Fast forsinkelse: Tildel en fast forsinkelse mellem hvert tastetryk i makroen.

• Ingen forsinkelse: Alle taster i makroen aktiveres på samme tid.

5. Klik på Registrer for at begynde at programmere makroen.

6. Tryk på hver tast i den ønskede sekvens for makroen.

7. Klik på Stop for at færdiggøre makroen.

8. Rediger eventuelle tastetryk eller forsinkelser, der kræver ændring.

Redigering af en makro
  9. Klik på Gem for at afslutte makroen.

Tildel et registreret makro til en makrotast

Beslut hvilken makrotast, der skal aktivere en makro.

1. Vælg tastesættet for at angive det tastetryk eller den kombination af tastetryk, der aktiverer makroen.

Sådan tildeles en makro
    1. Vælg tastesæt

2. Vælg tasten

2. Klik på menuen ved siden af den ønskede nøgle.

3. Vælg den ønskede makro på listen.

Rediger en makro

Foretag ændringer af en registreret makro.

1. Klik på ikonet med pen og papir for at udføre ændringer af makroen.

Rediger en makro
  2. Klik på en tast eller forsinkelse i sekvensen på skærmen Opret makro for at foretage en ændring, eller klik på Genoptag for at tilføje på enden af makroen.

Redigering af en makro
  3. Klik på Gem for at afslutte makroen.

Slet en makro

Klik på det røde X-ikon ud for navnet på makroen for at slette den, og klik derefter på Ja i pop op-meddelelsen.

Aktiver makroer på OMEN Reactor-musen

Med OMEN Reactor-musen kan du tildele makroer til sideknapperne, rullehjullet og højreklikknappen.

Bemærk:

Makrofunktionen skal være aktiveret på musen, før du kan bruge makroer. Tryk og hold 1 + 2 nede, og højreklik derefter.

Tryk på to knapper på siden musen for at aktivere makrofunktionen