• Oplysning

• Feedback

Game Stream

Game Stream er en spiltjeneste, der leveres via OMEN Gaming Hub. Mindst to computere er påkrævet for at bruge Game Stream. En understøttet OMEN-pc fungerer som værten, mens alle klient-pc'er skal køre Windows 10-operativsystemet.

Bemærk:

Game Stream-funktionen er kun tilgængelig på visse computermodeller.

Opsætning af en konto i Game Stream

Første gang du åbner Game Stream, bliver du bedt om at oprette en brugerkonto. Din konto kan kun oprettes på vært-pc'en. Hvis du vil bruge Game Stream, skal du oprette en konto.

1. På skærmen Log på kan førstegangsbrugere oprette en konto. Klik på Har du ikke en konto? Tilmeld dig.

Opret en Game Stream-konto
  2. Udfyld oplysningerne på skærmen Opret din HP-konto, og klik TILMELD.

3. Verificeringskoden sendes til din e-mail. Indtast bekræftelseskoden fra din e-mail, og klik på Send.

En skærm bekræfter, at din værtskonto er konfigureret.

Bemærk:

Dette skærm forsvinder, så snart en klient-pc logger på med samme loginoplysninger.

Skærmen bekræfter, at din værtskonto er konfigureret
  4. Installer OMEN Gaming Hub fra Microsoft Store på din klient-pc.

5. Åbn OMEN Gaming Hub på klient-pc'en, og log på med de samme loginoplysninger som vært-pc'en.

Game Stream er nu klar til streaming af remote spil.

Forståelse af værtindstillingerne på Game Stream

Når en bruger logger på en klient-pc, vises siden med værtsindstillinger. Siden med værtsindstillinger varierer afhængigt af antallet af klienter, som er logget på.

• Én vært, én klient-pc tilsluttet

Vært-pc'en viser én klient tilsluttet
  • Én vært, én klient-pc tilsluttet og streamer

Én vært, én klient-pc tilsluttet og streamer
  • Én vært, flere klient-pc'er tilsluttet

Vært-pc'en viser flere klienter tilsluttet
  • Én vært, ingen klient-pc tilsluttet

Vært-pc'en viser ingen klient-pc tilsluttet

Brug en klient-pc på Game Stream

Når du logger på Game Stream på en klient-pc, vises Launchpad-skærmen. Viser de senest anvendte programmer på din OMEN-computer.

Skærmen Game Stream Launchpad

Vælg dine foretrukne apps

Klik på stjerneikonet i Seneste apps eller Gennemse apps for at markere som foretrukken. Klik på stjerneikonet igen for at fjerne en foretrukken app. Du kan vælge op til fem foretrukne.

Skærm til valg af foretrukne apps

Gennemse alle apps

Klik på Gennemse apps for at se en alfabetisk liste over alle apps på vært-pc'en. Du kan vælge op til fem foretrukne apps.

Skærm til at gennemse apps

Sådan starter du en streaming fra en klient-pc

Start en streaming fra en klient-pc ved at klikke på en app i listen Seneste apps, Foretrukne eller Alle apps. Du kan også starte en stream ved at klikke på Start som fjernskrivebord.

Starter en stream på Launchpad

Forstå klientindstillingerne på Game Stream

Skærmen Indstillinger viser antallet af værter, som er tilsluttet klient-pc'en.

• Én vært tilsluttet i streamingtilstand

Streaming af spil med én vært
  • To værter tilsluttet

Klient tilsluttet med to værter
  • Ingen vært tilsluttet

Ingen vært tilsluttet med klient

Test af streamingydeevnen for klient-pc'en

Kontroller netværksforbindelsen mellem klienten og vært-pc'en.

1. Klik på Test streamingydeevnen i bunden af skærmen med Indstillinger.

2. Klik på Kør for at starte testen.

Test af streamingydeevnen
  3. Brug tabellen til at bestemme streamingydeevnen for computeren. Ydeevnenormering og ping-score (eller forsinkelse) vises i afsnittet Test streamingydeevnen i Game Stream-vinduet.

Visning af resultatet af testen af streamingydeevnen
    Værdiinterval

Nominel effekt

Forsinkelse (i millisekunder)

Pakketab (%)

Fremragende

0 til 15 ms

0 til 0,24 %

God

15,01 ms til 25 ms

0,25 % til 0,49 %

Rimelig

25,01 ms til 50 ms

0,5 % til 0,99 %

Dårlig

50,01 ms eller højere

1 % til 100 %

Aktivering af Game Stream (pc'er med NVIDIA GeForce GT 1030-grafikkort)

Aktiver Game Stream på pc'er med et NVIDIA GeForce GT 1030-grafikkort.

1. For at åbne NVIDIA-kontrolpanelet skal du højreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet og vælge NVIDIA-kontrolpanel.

Valg af NVIDIA-kontrolpanel
  2. Vælg Administrer 3D-indstillinger.

Administrer 3D-indstillinger i NVIDIA-kontrolpanelet
  3. På fanen Globale indstillinger under Foretrukken grafikprocessor skal du vælge Automatisk valg.

4. Klik på Tilføj under fanen Programindstillinger.

5. Vælg C:\ProgramFiles\WindowsApps\AD2F1837.OMENCommandCenter_5.1.308.0_x64_v10z8vjag6ke6\win32\Streamer\omen.exe, og klik derefter på Tilføj det valgte program.

Valg af fil
  6. Hvis du ser Vælg den foretrukne grafikprocessor til dette program:, skal du vælge Højtydende NVIDIA-processor, og derefter klikke på Anvend.

7. Genstart computeren, og derefter kan du oprette forbindelse til andre computere og bruge NVIDIA-grafik.