• Oplysning

• Feedback

HP printere – Brug genveje i HP Smart-app

Genveje (tidligere Smart Tasks) er en funktion i HP Smart-appen. Brug genveje til at oprette ettryksgenveje til hurtigt at kunne udføre dine opgaver som f.eks. e-mail, udskrivning og lagring af dine scanninger.

Bemærk:

Fra og med marts 2021 er HP Smart Tasks blevet omdøbt til HP Shortcuts. Genveje understøttes i mange, men ikke alle lande/områder. Hvis feltet Genveje ikke er tilgængeligt i din HP Smart-app, understøttes genveje ikke i øjeblikket.

Installer HP Smart

Installer HP Smart-appen på din computer eller mobile enhed.

Gør følgende, hvis du konfigurerer printeren på et Wi-Fi-netværk.

• Placer printeren og computeren eller mobilenheden tæt på Wi-Fi-routeren.

• Tænd for Wi-Fi på computeren eller mobilenheden, og opret forbindelse til netværket. Hvis computeren er tilsluttet netværket med et Ethernet-kabel, skal du midlertidigt frakoble kablet og bruge Wi-Fi-forbindelsen under opsætningen.

• Aktiver Bluetooth på computeren eller mobilenheden, så HP Smart kan registrere printeren under opsætningen.

• Når du har installeret HP Smart til iOS og Android, skal du aktivere mobilenhedens placeringstjeneste og give appen tilladelse til at bruge din placering til at registrere printeren og tilbyde løsninger under opsætningen.

1. Download HP Smart-appen fra 123.hp.com (Android, Apple iOS og iPadOS), HP Smart – Microsoft Store (Windows) eller HP Smart – Mac App Store (macOS).

Hvis du bliver bedt om at logge på med Microsoft for at bruge appen på tværs af enheder, kan du logge på eller klikke på Nej tak for at fortsætte.​

Bemærk:

Afbryd forbindelsen til et virtuelt, privat netværk (VPN), inden du downloader.

2. Hvis du opsætter HP Smart for første gang, skal du oprette eller logge på en HP-konto for at få adgang til alle printerens funktioner.

3. I HP Smart skal du klikke på Tilføj printer eller plustegnet for at søge efter printeren. Følg derefter instruktionerne for at fuldføre opsætningen.

Aktiver feltet Genveje i HP Smart

Tilføj Genvejsfeltet til startskærmen.

1. Åbn HP Smart-appen, og vælg derefter din printer på startskærmen.

2. Find feltet Genveje på startskærmen.

Hvis feltet ikke vises, skal du bruge personaliseringsindstillingerne til at aktivere det.

• Android, iOS: Tryk på Personaliser felter, og aktiver derefter Genveje.

• Windows: Klik på ikonet Indstillinger, klik på Personaliser felter, og aktiver derefter Genveje.

• Mac: Klik på Printerindstillinger, og aktiver derefter genveje.

Opret en genvej

Opret en genvej til udskrivning, e-mail eller gem dokumenter eller fotos på en tilsluttet cloud-konto.

Bemærk:

Genvejsindstillinger varierer afhængigt af printer, mobilenhed eller computer.

Konfiguration eller kørsel af en genvej

Kør en gemt eller forudindstillet genvej fra HP Smart-appen, eller konfigurer genveje på understøttede printeres kontrolpanel.

Aktivering af scanning til tekstfiler i en genvej

Brug genvejsfliserne til at oprette tekstfiler fra scannede dokumenter, kameraoptagelser og JPG-billeder, som åbnes ved hjælp af HP Smart-appen.

Bemærk:

Når du har aktiveret scanning til tekst med en HP OfficeJet Pro 9010-, 9020-, 9010e- eller 9020e-printer, kan du bruge funktionen til at scanne til tekst med andre HP-printere, der er konfigureret i HP Smart. Scan til tekst er også tilgængelig til HP+-printere via HP Smart Advance.

1. Vælg den genvej til e-mail eller gem e-mail, du vil køre, i feltet Genveje.

2. Klik på ikonet Indstillinger , og vælg derefter Rediger.

Redigeringsmenu for en genvej i HP Smart
  3. Rul ned til afsnittet Filindstillinger, og vælg derefter en af filtyperne.

Bemærk:

Du kan vælge enhver af disse redigerbare filtyper, mens du opretter en e-mailgenvej eller genvej til at gemme.

Valg af en tekstfiltype til en HP Smart-genvej
  4. Aktiver Navn på Smart-fil for at navngive automatisk.

5. Vælg Indholdssprog, og klik derefter på Gem eller Gem genvej.

6. Fra skærmbilledet Genvej gemt skal du klikke på Start genvej for at køre genvejen.

7. Vælg kilde til dit billede eller dokument.

8. Åbn et eksisterende dokument eller foto eller scan et dokument eller foto med dit kamera eller din printer, afhængigt af din enhed.

9. Klik på Start [Genvejsnavn] for at køre genvejen til at gemme eller sende dokumentet som tekstfil.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.