• Oplysning

• Feedback

Kør Udvidet test (to timer eller mere)

Kør den udvidede test, hvis der ikke registreres fejl på nogen systemkomponenter under lyntesten.

1. Hold tænd/sluk-knappen nede i mindst fem sekunder for at slukke computeren.

2. Tænd for computeren, og tryk straks på Esc gentagne gange, ca. en gang i sekundet. Når menuen vises, skal du trykke på f2-tasten.

3. Når hovedmenuen HP PC Hardware Diagnostics (UEFI) vises, skal du klikke på Systemtest > Udvidet test.

4. Klik enten på Kør en gang eller på Løkke indtil fejl.

Mens testen kører, vises den resterende tid og testresultatet for hver komponent på skærmen.

5. Hvis en komponent ikke består en test, skal du skrive fejl-id'et (24-cifret kode) ned, til når du kontakter HP's kundesupport. Oplysningerne er også tilgængelige under Testlogge i hovedmenuen.