• Oplysning

• Feedback

HP-printeropsætning (Mac PostScript- og PCL-drivere)

Hvis din printer ikke understøtter Apple AirPrint, eller hvis en fuldfunktionalitetsdriver ikke er tilgængelig, skal du installere en generisk driver til grundlæggende udskrivningsfunktionalitet i macOS.

1. Sørg for, at printeren er sluttet til din Mac med et USB-kabel eller til det samme lokale netværk, som din Mac har forbindelse til.

2. Åbn Systemindstillinger,og klik derefter på Udskriv og scan eller Printere og scannere.

3. Klik på plustegnet for at få vist listen over tilgængelige printere.

4. I vinduet Tilføj printer skal du vælge printeren fra fanen Standard eller indtaste printerens IP-adresse på fanen IP.

5. Fra rullemenuen Brug skal du vælge Generisk PostScript-printer, eller hvis postscript-driveren ikke findes på listen, skal du vælge Generisk PCL-printer.

6. Føj printeren til udskriftskøen for at fuldføre opsætningen.

Der kan være yderligere printerdriverindstillinger tilgængelige på Download af software og drivere fra HP.