• Oplysning

• Feedback

HP-printeropsætning (Mac PostScript- og PCL-drivere)

Hvis din printer ikke understøtter Apple AirPrint, eller hvis en fuldfunktionalitetsdriver ikke er tilgængelig, skal du installere en generisk driver til grundlæggende udskrivningsfunktionalitet i macOS.

1. Sørg for, at printeren er sluttet til din Mac med et USB-kabel eller til det samme lokale netværk, som din Mac har forbindelse til.

2. Klik på ikonet Marker for at søge efter og åbne Printere og scannere.

3. Klik på Tilføj printer, scanner eller fax eller knappen Tilføj.

4. I vinduet Tilføj printer skal du vælge printeren fra fanen Standard eller indtaste printerens IP-adresse på fanen IP.

5. Fra menuen Brug skal du vælge Generisk PCL-printer, eller hvis PCL-driveren ikke findes på listen, skal du vælge Generisk PostScript printer.

6. Tilføj printeren for at fuldføre opsætningen.

Der kan være yderligere printerdriverindstillinger tilgængelige på Download af software og drivere fra HP.