• Oplysning

• Feedback

HP-printere – "Driveren er ikke tilgængelig" eller et gult udråbstegn, når USB tilsluttes (ARM64, Windows 10)

Når du tilslutter en HP-printer til en ARM 64-bit-computer med et USB-kabel for at udføre Plug and Play, kan du opleve følgende problemer.

• Meddelelsen Driveren er ikke tilgængelig vises under printernavnet i Printere og scannere.

• En gul trekant (gult udråbstegn) vises ved siden af printerikonet i Enheder og printere.

• Et gult udråbstegn og et skærmbillede til valg af fejlfinding vises i printerens genvejsmenu i Enheder og printere.

• I Enhedshåndtering er printeren vist under Udskriftskøer og i Andre enheder med et gult udråbstegn .

Printeren er installeret og fungerer som tiltænkt, men andre funktioner, f.eks. scanning, virker ikke. Det sker, fordi Plug and Play-drivere til USB-sammensatte enheder understøtter udskrivning for ARM64, men ikke andre funktioner som f.eks. LEDM/scanner.

For at undgå dette problem skal du frakoble printeren fra USB-forbindelsen og installere printeren via en Wi-Fi-forbindelse.

Tilføjelse af en netværksprinter til Windows

Vejledning til at konfigurere en Wi-Fi-forbundet eller kablet netværksprinter i Windows uden at installere yderligere drivere.

1. Søg efter og åbn Rediger indstillinger for installationsenhed, og kontroller derefter, at Ja (anbefalet) er markeret.

Tilladelse til, at Windows downloader producentdrivere
  2. Placer printeren og computeren tæt på Wi-Fi-routeren.

3. Slut printeren til det samme netværk som computeren.

• Trådløs forbindelse for printere med et kontrolpanel med berøringsskærm: Åben menuen Opsætning, Netværk, eller Trådløse indstillinger, vælg Guiden Trådløs konfiguration, og følg derefter vejledningen for at vælge netværksnavnet og indtaste kodeordet.

• Trådløs forbindelse for de fleste printere uden et kontrolpanel med berøringsskærm: Tryk på knappen Trådløs, og hold den nede i fem sekunder, eller indtil det trådløse signal begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen WPS (Wi-Fi-beskyttet opsætning) på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Printerens trådløse lys holder op med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• Trådløs forbindelse for printermodellerne HP DeskJet 6000 og 6400, ENVY 6000 og 6400 samt Tango: Tryk på knapperne Wi-Fi og tænd/sluk-knappen på printerens bagside og hold dem nede i fem sekunder, indtil den blå bjælke begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen Wi-Fi-beskyttet opsætning på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Den blå bjælke stopper med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• Kabelforbundet netværksforbindelse (Ethernet): Slut netværkskablet til printerens Ethernet-port og til en tilgængelig port på routeren eller adgangspunktet. Det grønne lys bør lyse konstant på printerporten, og den orange lysdiode for aktivitet bør blinke.

4. I Windows skal du søge efter og åbne Tilføj en printer eller scanner.

5. Klik på Tilføj printer eller scanner. Vent på, at Windows finder printeren. Klik på printernavnet, når det er fundet, og klik derefter på Tilføj enhed for at fuldføre opsætningen.

Hvis printeren ikke findes, skal du klikke på Den printer, jeg skal bruge, bliver ikke vist. Vælg en indstilling for at finde og tilføje printeren i vinduet Søg efter en printer ved hjælp af andre indstillinger.

Indstillinger for åbning, hvis printeren ikke findes på listen