• Oplysning

• Feedback

Om HP Smart Advance

HP Smart Advance tilbyder dig en eksklusiv HP Smart-oplevelse til din HP+-printer eller en kvalificeret printer, som ikke er HP+. Hvis du har en HP+-printer, når du accepterer servicevilkårene for HP+, modtager du en prøveversion af HP Smart Advance, der gælder i 24 måneder. For kvalificerede printere, som ikke er HP+, f.eks. printerserierne HP Smart Tank 790 og 7600, får du en 12 måneders prøveperiode på HP Smart Advance.

Bemærk:

Du skal have en HP-konto for at bruge HP Smart, og ikke alle mobilenheder eller lande/regioner har på nuværende tidspunkt adgang til alle indstillinger.

Funktioner i HP Smart Advance

Ud over fordelene ved HP Smart giver HP Smart Advance følgende ekstra funktioner til HP+-printere:

• Avanceret scanning:

• Registrering af flere elementer: Scan flere elementer på samme tid, og adskil automatisk hvert element i individuelle sider.

• Scanning af bøger: Scan en åben bog, og udjævn automatisk sider og gem alle scannede sider som en enkelt fil.

• Scanning af id-kort: Scan forsiden og bagsiden på et id-kort, kombiner det på en enkelt side.

• Auto-Heal: Fjern distraherende mærker og huller.

• Gem som tekstfiler: Gem scanninger som søgbare PDF-, TXT- og DOCX-filer.

• Genveje:

• Gem som tekstfiler: Gem scanninger som søgbare PDF-, TXT- og DOCX-filer.

• Navn på Smart-fil: Navngiv en fil automatisk baseret på filens indhold.

Du kan få mere at vide om, hvordan du bruger genveje, i HP Smart: Brug genveje.

• Mobil produktivitet:

Avanceret scanning

Gå til feltet Scanning (Windows og Mac) eller feltet Kamerascanning eller Printerscanning (Android og iOS) fra HP Smart-appens startside for at bruge de avancerede scanningsfunktioner.

Registrering af flere elementer

Registrering af flere elementer er tilgængelig i HP Smart-appen, når du scanner fra HP+-printerens scannerglasplade eller et kamera på en mobilenhed.

1. Fra startskærmen i appen skal du vælge din printer og derefter klikke på feltet Scan (Windows, Mac) eller vinduet for kamerascanning eller printerscanning (Android, iOS).

2. Hvis du har valgt Scan eller printerscanning, skal du klikke på ikonet Indstillinger og derefter vælge Scannerglasplade som kilde og Flere elementer som forudindstilling.

3. Anbring 2 eller 3 forskellige elementer, f.eks. visitkort, kvitteringer, dokumenter eller fotos i printerens scanner (eller på en plan overflade for at optage dem med et kamera).

4. Klik på Scan, eller tryk på knappen Optag for at starte scanningen.

En eksempelvisning viser de scannede elementer separat.

Eksempel på scanning af flere elementer og resultat i Vis udskrift

Eksempel på scanning af flere elementer og resultat i Vis udskrift
  5. Vælg at gemme scanningen som en enkelt fil eller separate filer.

Scanning af bøger

Scanning af bøger er tilgængelig i HP Smart-appen, når du scanner fra HP+-printerens scannerglasplade eller kameraet på mobilenheden.

1. Fra startskærmen i appen skal du vælge din printer og derefter klikke på feltet Scan (Windows, Mac) eller vinduet for kamerascanning eller printerscanning (Android, iOS).

2. Hvis du har valgt Scan eller printerscanning, skal du klikke på ikonet Indstillinger og derefter vælge Scannerglasplade som kilde og Bog som forudindstilling.

3. Placer en åben bog på scannerglaspladen (eller på en plan overflade for at optage fra et kamera).

4. Klik på Scan, eller tryk på knappen Optag for at starte scanningen.

En eksempelvisning af scanningen viser de scannede sider som udjævnede separate sider.

Eksempel på scanning af en bog og resultatet i Vis udskrift

Eksempel på scanning af en bog og resultatet i Vis udskrift
  5. Vælg at gemme scanningen som en enkelt fil eller separate filer.

Scanning af it-kort

Scanning af it-kort er tilgængelig fra HP Smart, når du scanner fra scannerglaspladen eller et kamera på en mobilenhed.

1. Fra startskærmen i appen skal du vælge din printer og derefter klikke på feltet Scan (Windows, Mac) eller vinduet for kamerascanning eller printerscanning (Android, iOS).

2. Hvis du har valgt Scan eller printerscanning, skal du klikke på ikonet Indstillinger og derefter vælge Scannerglasplade som kilde og Id-kort som forudindstilling.

3. Placer id-kortet (forsiden) på scannerglaspladen (eller på en plan overflade for at optage fra et kamera).

4. Klik på Scan, eller tryk på knappen Optag for at starte scanningen.

5. Når scanningen er fuldført, skal du placere id-kortet (bagsiden) på scannerglaspladen (eller på en flad overflade for at kunne indfange dem med et kamera).

6. Klik på Scan, eller tryk på knappen Optag for at starte scanningen.

7. Klik eller tryk på Næste på skærmbilledet Forside af id-kort og Bagside af id-kort, hvis du er tilfreds med resultatet. Du kan vælge ikonet Menu for at redigere eller erstatte de scannede elementer.

Der vises en eksempelvisning af forsiden og bagsiden af id-kortet.

Eksempel på det scannede id-kort og resultatet i Vis udskrift

Eksempel på scanning af et id-kort og resultatet i Vis udskrift
  8. Gem, udskriv, del eller fax scanningsfilen.

Auto-Heal

Auto-Heal er en scanningsfunktion i HP Smart Advance, der automatisk fjerner distraherende mærker, såsom huller eller hænder fra en scanning.

I scanningsvinduet i HP Smart-appen skal du slå denne funktion til eller fra ved at klikke på ikonet Forbedringer (Windows, Mac) eller ved at trykke på ikonet Præferencer (iOS, Android).

Eksempel på funktionen Auto-Heal i forhåndsvisning

Eksempel på funktionen Auto-Heal i forhåndsvisning

Gem scanninger som tekstfiler

For HP+-printere kan du scanne et dokument eller foto ved hjælp af HP Smart-appen og derefter gemme det som et PDF- eller Word-dokument eller som en almindelig tekstfil.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.