Om HP Smart Advance til HP+-printere

HP Smart Advance tilbyder dig en eksklusiv HP Smart-oplevelse til din HP+-printer. Når du accepterer servicevilkårene for HP+, modtager du en prøveversion af HP Smart Advance, der gælder i 24 måneder.

Bemærk:

Du skal have en HP-konto for at bruge HP Smart, og ikke alle mobilenheder eller lande/regioner har på nuværende tidspunkt adgang til alle indstillinger.

Funktioner i HP Smart Advance

Ud over fordelene ved HP Smart giver HP Smart Advance følgende ekstra funktioner til HP+-printere:

• Avanceret scanning:

• Registrering af flere elementer: Scan flere elementer på samme tid, og adskil automatisk hvert element i individuelle sider.

• Scanning af bøger: Scan en åben bog, og udjævn automatisk sider og gem alle scannede sider som en enkelt fil.

• Auto-Heal: Fjern distraherende mærker og huller.

• Gem som tekstfiler: Gem scanninger som søgbare PDF-, TXT- og DOCX-filer.

• Mobilfax:

Send sikre faxer: Scan filer, og send sikre faxer fra en hvilken som helst enhed.

Registrering af flere elementer

Registrering af flere elementer er tilgængelig i HP Smart-appen, når du scanner fra HP+-printerens scannerglasplade eller et kamera på en mobilenhed.

1. Fra startskærmen i appen skal du vælge din printer og derefter klikke på feltet Scan (Windows, Mac) eller vinduet for kamerascanning eller printerscanning (Android, iOS).

2. Hvis du har valgt Scan eller printerscanning, skal du klikke på ikonet Indstillinger og derefter vælge Scannerglasplade som kilde og Flere elementer som forudindstilling.

3. Anbring 2 eller 3 forskellige elementer, f.eks. visitkort, kvitteringer, dokumenter eller fotos i printerens scanner (eller på en plan overflade for at optage dem med et kamera).

4. Klik på Scan, eller tryk på knappen Optag for at starte scanningen.

En eksempelvisning viser de scannede elementer separat.

Eksempel på scanning af flere elementer og resultat i Vis udskrift

Eksempel på scanning af flere elementer og resultat i Vis udskrift
  5. Vælg at gemme scanningen som en enkelt fil eller separate filer.

Scanning af bøger

Scanning af bøger er tilgængelig i HP Smart-appen, når du scanner fra HP+-printerens scannerglasplade eller kameraet på mobilenheden.

1. Fra startskærmen i appen skal du vælge din printer og derefter klikke på feltet Scan (Windows, Mac) eller vinduet for kamerascanning eller printerscanning (Android, iOS).

2. Hvis du har valgt Scan eller printerscanning, skal du klikke på ikonet Indstillinger og derefter vælge Scannerglasplade som kilde og Bog som forudindstilling.

3. Placer en åben bog på scannerglaspladen (eller på en plan overflade for at optage fra et kamera).

4. Klik på Scan, eller tryk på knappen Optag for at starte scanningen.

En eksempelvisning af scanningen viser de scannede sider som udjævnede separate sider.

Eksempel på scanning af en bog og resultatet i Vis udskrift

Eksempel på scanning af en bog og resultatet i Vis udskrift
  5. Vælg at gemme scanningen som en enkelt fil eller separate filer.

Auto-Heal

Auto-Heal er en scanningsfunktion i HP Smart Advance, der automatisk fjerner distraherende mærker, såsom huller eller hænder fra en scanning.

I scanningsvinduet i HP Smart-appen skal du slå denne funktion til eller fra ved at klikke på ikonet Forbedringer (Windows, Mac) eller ved at trykke på ikonet Præferencer (iOS, Android).

Eksempel på funktionen Auto-Heal i forhåndsvisning

Eksempel på funktionen Auto-Heal i forhåndsvisning

Gem scanninger som tekstfiler

For HP+-printere kan du scanne et dokument eller foto ved hjælp af HP Smart-appen og derefter gemme det som et PDF- eller Word-dokument eller som en almindelig tekstfil.

1. Åbn HP Smart-appen, og scan derefter et dokument eller foto.

2. Vælg en af følgende i Vis udskrift-vinduet:

• Søgbar PDF: Søgbart indhold, der bevarer formatering og grafik.

• Word-dokument (*.docx): Redigerbar tekst, der bevarer formatering og grafik.

• Almindeligt tekst (*.txt): Redigerbar tekst, der ikke bevarer formatering eller grafik.

3. Vælg dine ønskede filindstillinger som f.eks. filnavn, scanningsplacering og sprog.

• Til mobilenheder: Vælg indstillingerne, og tryk derefter på Opret fil.

• Til computere: Klik på Opret fil, og vælg derefter indstillingerne.

4. Vælg en af følgende, når du bliver bedt om det:

Indstillinger i din fil behandler prompt
    • Aktivitetscenter: Få vist status for oprettelse af fil ved at klikke på Tekstfiler.

• Fortsæt: Start endnu en scanning.

• Start: Gå tilbage til startsiden i appen.

Når du er kommet tilbage til startsiden, kan du se status for filoprettelsen ved at trykke på ikonet Klokke.

5. Når filen er konverteret, skal du åbne den fra den destination, du har valgt.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.