HP-printere – Webtjenester holder op med at fungere

Webtjenester holder muligvis op med at fungere og understøttes ikke længere på nogle HP-printere. Du vil muligvis se en af følgende fejlmeddelelser i printerens kontrolpanel.

• Problem med serverforbindelse. Der opstod et problem med at oprette forbindelse til serveren. Tryk på Prøv igen eller OK for at afslutte.

• Problem med webtjenester. Problem med forbindelse til webtjenesteserver.

• Problem med serverforbindelse. Kan ikke oprette forbindelse til webtjenester. Kontroller, at der er adgang til internettet, og prøv igen.