Brug Diagnose and Fix i HP Smart til at reparere almindelige printerproblemer (Windows, macOS)

Diagnose and Fix er en funktion til fejlfinding af printeren, som er indbygget i HP Smart-appen.

Diagnose and Fix kan finde og reparere almindelige problemer som f.eks.:

• Kontrollere, om udskriftskøen er sat på pause og genoptage køen.

• Kontrollere for hardwareproblemer som f.eks. åbne dæksler eller papirstop og rapportere disse problemer.

• Kontrollere, om der sidder udskriftsjob fast i køen, og genoptage udskriftsjobbene, hvis det er muligt.

• Kontrollere, om printeren vises som offline, og om muligt forsøge at oprette forbindelse til netværket.

Kør Diagnose and Fix (Windows, macOS)

Kør Diagnose and Fix for at hjælpe med at reparere almindelige udskrivningsproblemer.

Bemærk:

Diagnose and Fix understøtter:

• HP Smart-app-versioner: v100 og nyere (Windows), v5.5.2 og nyere (macOS)

• Operativsystemer: Windows 1809 og nyere, macOS 10.14 og nyere

1. Download HP Smart-appen fra 123.hp.com (Android, Apple iOS og iPadOS), HP Smart – Microsoft Store (Windows 10) eller HP Smart – Mac App Store (macOS).

Bemærk:

Afbryd forbindelsen til et virtuelt, privat netværk (VPN), inden du downloader.

2. Åbn Diagnose and Fix.

• Windows: Åbn HP Smart, og klik derefter på ikonet Diagnose & Fix.

Klik på ikonet Diagnose & Fix i HP Smart-appen til Windows
    • Mac: Klik på printeren, klik på Printere, og klik derefter på Diagnose & Fix.

Klik på Diagnose and Fix i printermenuen i HP Smart-appen til Mac.
  3. Klik på Start for at starte den automatiske fejlfindingsproces.

Bemærk:

Du skal lade HP Smart være åben for ikke at afbryde processen.

Klik på Start for Diagnose & Fix i HP Smart-appen
  4. Hvis Diagnose & Fix finder problemer, skal du følge anvisningerne for at fuldføre processen.

Diagnose & Fix-resultater i HP Smart-appen