• Oplysning

• Feedback

Brug Diagnose & Fix i HP Smart til at reparere almindelige printerproblemer (Windows, macOS)

Kør dette fejlfindingsværktøj, som er indbygget i HP Smart-appen til Mac- og Windows-computere, hvis du oplever problemer med din printer.

Diagnose & Fix udfører følgende fejlfindingshandlinger:

• Rydder udskriftsjob, der sidder fast i køen, fortsætter eventuelle udskriftsjob, der er sat på pause i køen, og løser andre fejl i udskriftskøen.

• Kontrollerer, om printeren er offline, og opretter forbindelse til netværket igen, hvis det er muligt.

• Løser printspoolerfejl.

• Foretager fejlfinding af, hvorfor printeren ikke bliver fundet på netværket (kun Windows).

• Søger efter og installerer alle tilgængelige driveropdateringer (kun Windows).

• Slutter printeren til den korrekte port, hvis der er en portuoverensstemmelse (kun Windows).

Installer HP Smart-appen (Windows, Mac)

Installer HP Smart-appen og konfigurer printeren med en computer, der kører Windows eller macOS.

Gør følgende, hvis du konfigurerer printeren på et Wi-Fi-netværk.

• Placer printeren og computeren tæt på Wi-Fi-routeren.

• Tænd for Wi-Fi på computeren, og opret forbindelse til dit netværk. Hvis computeren er tilsluttet netværket med et Ethernet-kabel, skal du midlertidigt frakoble kablet og bruge Wi-Fi-forbindelsen under opsætningen.

• Aktiver Bluetooth på computeren, så HP Smart kan registrere printeren under opsætningen.

1. Download HP Smart-appen fra HP Smart – Microsoft Store (Windows) eller HP Smart – Mac App Store (macOS).

Hvis du bliver bedt om at logge på med Microsoft for at bruge appen på tværs af enheder, kan du logge på eller klikke på Nej tak for at fortsætte.​

Bemærk:

Afbryd forbindelsen til et virtuelt, privat netværk (VPN), inden du downloader.

2. Hvis du opsætter HP Smart for første gang, skal du oprette eller logge på en HP-konto for at få adgang til alle printerens funktioner.

3. I HP Smart skal du klikke på Tilføj printer eller plustegnet for at søge efter printeren. Følg derefter instruktionerne for at fuldføre opsætningen.

Hvis printeren ikke blev fundet under en Wi-Fi-opsætning, skal du gendanne Wi-Fi-opsætningstilstand på printeren, genstarte printeren, lukke og åbne HP Smart igen og derefter prøve at tilføje printeren igen.

Kør Diagnose & Fix

Find og kør Diagnose & Fix i HP Smart-appen til Mac- og Windows-computere.

1. Åbn HP Smart-appen, og åbn derefter Diagnose & Fix.

• Windows: Klik på ikonet for Diagnose & Fix i det nederste venstre hjørne.

• macOS: Vælg din printer, klik på Printere i den øverste menulinje, og klik derefter på Diagnose & Fix.

Klik på ikonet i nederste venstre del (Windows), vælg Diagnose & Fix fra menuen Printere (macOS)

Åbning af Diagnose & Fix i HP Smart til Windows og Mac
  2. Klik på Start.

Bemærk:

Luk ikke HP Smart, mens fejlfindingsværktøjet kører.

Klik på Start for Diagnose & Fix i HP Smart-appen
  3. Følg instruktionerne, hvis der bliver fundet problemer.

Diagnose & Fix-resultater i HP Smart-appen
  4. Hvis problemet ikke er løst, skal du vælge en af de yderligere ressourcer eller gå til HP-kundesupport og søge efter det specifikke problem eller den specifikke fejlmeddelelse, du oplever.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.