HP Smart-app – Kan ikke oprette genveje med Dropbox eller QuickBooks

Du kan ikke oprette genveje, når du slår Dropbox eller QuickBooks til i HP Smart-appen på Windows-enheder. Når du har forsøgt at oprette en genvej, vises et af følgende vinduer:

• Dropbox: Kan ikke oprette forbindelse til tjenesten, eller Vi kan ikke oprette forbindelse til den tjeneste, du skal bruge lige nu.

• QuickBooks: Et tomt skærmbillede uden en meddelelse.

Brug HP Smart-appen fra din mobilenhed eller Mac til at oprette genvejen.

Opret genveje til Dropbox og QuickBooks med HP Smart

Brug HP Smart-appen fra din mobilenhed eller Mac til at oprette genveje til Dropbox eller QuickBooks.

1. Hent HP Smart-appen fra 123.hp.com, og følg derefter anvisningerne på skærmen for at installere appen.

2. Åbn HP Smart-appen, og klik derefter på Tilføj printer eller plustegnet for at vælge din printer.

Bemærk:

Log på din HP-konto, hvis du bliver bedt om det.

3. Klik på Genveje > Opret en genvej (iOS) eller (Android).

Tryk på genveje
  4. Tryk på Gem til.

5. Slå Dropbox eller QuickBooks til.

6. Følg anvisningerne på skærmen for at logge på din cloud-konto.

7. Klik på Tilbage, indtast et navn for din genvej, og tryk derefter på Gem (Android, iOS) eller Udfør (Mac).

Den nye genvej vises på skærmbilledet Genveje.

8. På din Windows-enhed skal du åbne HP Smart-appen, og derefter trykke på Genveje.

Den nye genvej vises.