• Oplysning

• Feedback

Tilføj flere printere

Du kan tilmelde op til 10 printere på din konto.

Bemærk:

Der opkræves et separat månedligt abonnementsgebyr på dit kredit- eller betalingskort for hver ekstra printer. Udskrevne sider og overskydende sider spores separat for hver printer.

• Ny printer?

1. Gå til 123.hp.com for hente HP Smart-appen.

2. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen og tilmeldingen.

• Er printeren blevet sat op, men endnu ikke tilmeldt?

1. Åbn HP Smart-appen, og vælg den printer, der skal tilmeldes.

2. Klik på feltet Modtag forbrugsvarer, og vælg indstillingen for at tilmelde i HP Instant Ink.

3. Log på din HP Instant Ink-konto.

4. Hvis HP Instant Ink vises i menuen til venstre, skal du klikke på HP Instant Ink > Oversigt over plan.

5. Klik på Tilmeld en anden printer eller Tilmeld/udskift printer for at fuldføre tilmeldingen.

Vil du have tilføjelsestjenesten Paper? Hvis tilføjelsestjenesten Paper er tilgængelig i dit område, vil der blive vist et tilbud på din kontoside. Få mere at vide og tilmeld dig ved at klikke på tilbuddet på din HP Instant Ink-konto.