• Oplysning

• Feedback

Skift din e-mailadresse

Skift din e-mailadresse på din HP Instant Ink-kontoside.

1. Log på din HP Instant Ink-konto.

• Hvis HP Smart vises øverst i menuen, skal du klikke på Konto > Kontoprofil i menuen til venstre. Foretag de ønskede opdateringer, og klik derefter på Anvend ændringer.

• Hvis HP Smart ikke vises, skal du klikke på Min konto i menuen til venstre og derefter klikke på Kontoindstillinger > Rediger kontooplysninger. Foretag de ønskede ændringer, og klik derefter på Gem.

2. Der sendes en bekræftelsesmail til din nye e-mailadresse. Åbn bekræftelsesmailen, og klik derefter på Bekræft e-mailadresse.