• Oplysning

• Feedback

Log på din konto

Log på din HP Instant Ink-konto for at kontrollere forsendelsesstatus, foretage ændringer af din konto, få adgang til fejlfindingsværktøjer og meget mere.

• Log på din HP Instant Ink-konto. Klik på HP Instant Ink , hvis den vises som en valgmulighed i menuen til venstre.

• Hvis du har glemt adgangskoden til din HP-konto, skal du klikke på Har du glemt dit brugernavn eller adgangskode? for at starte processen med at få adgang til din konto igen. HP sender en e-mail til nulstilling af din adgangskode. Det kan tage et par minutter, før den dukker op i din indbakke.

• Hvis du har glemt den e-mailadresse, der er knyttet til din HP-konto, eller hvis du stadig ikke kan få adgang til din konto, skal du gå til HP Instant Ink-support for at få hjælp.