• Feedback

Om overskydende sider

Overskydende sider består af de sider, du ikke nåede at få brugt i den forgangne måned, og som overføres til en konto og derefter anvendes på sider, du udskriver ud over den aktuelle måneds maksimumsgrænse.

• Maksimumgrænsen for antallet af overskydende sider afhænger af dine plansider.

• Hvis du nedgraderer din plan, får du et nyt maksimum for overskydende sider. Du mister alle overskydende sider, der kommer ud over, hvad din nye plan tillader.

• Tilføjelsestjenesten Paper: I øjeblikket svarer saldoen for dine overskydende sider til saldoen for overskydende blæk- eller toner.

• Sådan ser du, hvor mange overskydende sider, du har:

1. Log på din HP Instant Ink-konto.

2. Hvis HP Instant Ink vises i menuen til venstre, skal du klikke på HP Instant Ink > Oversigt over plan.

3. Se overskydende sider i området Status.