• Oplysning

• Feedback

Skift planer

Hvis dit udskrivningsbehov ændrer sig, kan du til enhver tid skifte til en anden månedlig plan.

1. Log på din HP Instant Ink-konto.

• Hvis HP Smart vises øverst i menuen, skal du klikke på HP Instant Ink i menuen til venstre og derefter klikke på Skift plan.

• Hvis HP Smart ikke vises, skal du klikke på Min konto i menuen til venstre og derefter klikke på Min plan i højre side af vinduet.

2. Vælg en anden plan på listen.

Bemærk:

Visse planer tilbydes kun til kvalificerede Instant Ink-kunder. Hvis du er berettiget til en plan, kan du se den i dine valgmuligheder for Min plan.

• Alle valgmuligheder på dit aktuelle planniveau, såsom Instant Ink plus papir, ændres automatisk til det nye planniveau.

• Hvis du opgraderer, kan du vælge, om ændringen skal anvendes med det samme eller fra den næste faktureringsperiode.

• Hvis du nedgraderer, ændres din plan automatisk på den første dag i den næste faktureringsperiode. Dit maksimale antal overførte sider ændrer sig med din nye plan, så du kan miste opsparede overskydende sider, der overstiger det maksimale antal i din nye plan.