• Oplysning

• Feedback

Brug et forudbetalt kort

Forudbetalte kort bruger en forudbetalt værdi på din konto til at betale din månedlige regning, før den resterende saldo opkræves via din betalingsmetode. De kan til enhver tid kombineres eller bruges.

1. Log på din HP Instant Ink-konto.

2. Hvis HP Instant Ink vises som en valgmulighed i menuen til venstre, skal du klikke på HP Instant Ink > Oversigt over plan.

3. Klik på Føj til forudbetalt saldo i højre side af vinduet.

4. Indtast nøglen under skrabefeltet på bagsiden af det forudbetalte kort, nøjagtigt som den er angivet.