Bærbare pc'er fra HP – Brug af HP Kølestyring til at reducere varmen

HP Kølestyring kan fås med visse bærbare pc'er af modellen HP Spectre. HP Kølestyring giver brugerne mulighed for at justere den bærbare pc's ydeevne ved at sænke den bærbare pc's temperatur til et mere behageligt niveau.

Hvor finder jeg Kølestyring?

Du kan åbne HP Kølestyring via søgefeltet eller kontrolpanelet i Windows.

• I Windows skal du indtaste køle i søgefeltet. Klik derefter på Kølestyring i søgeresultaterne.

Åbning af HP Kølestyring
  • I kontrolpanelet skal du klikke på Hardware og lyd > HP Kølestyring.

Åbning af HP Kølestyring

Hvad betyder indstillingerne i HP Kølestyring?

Aktivering af HP Kølestyring kan hjælpe med at afkøle pc'ens overfladetemperatur, mens den stadig opretholder en processorydeevne på mere end 92 %.

Når HP Kølestyring er slukket, justeres ydeevnen og blæserindstillingerne ikke ud over din bærbare pc's standardindstillinger for afkøling. Den bærbare computer fungerer ved optimeret indstilling af ydeevne og temperatur.

Når HP Kølestyring er tændt, justerer HP Kølestyring automatisk ydeevnen og blæserindstillingerne for at holde den bærbare pc's overfladetemperatur mere behagelig.

Klik på det relevante ikon for at slå HP Kølestyring til eller fra.

HP Kølestyring slået til

Hvordan reducerer jeg varmen fra min pc yderligere?

Hvis din bærbare computer stadig er varm, kan du finde andre måder at reducere varmen på.

For mere information, se HP-pc'er – Afkøling af pc'en indvendigt for at undgå overophedning.