HP-printerkonfiguration (HP Smart-app)

Brug HP Smart-appen til computere og mobile enheder til at udskrive, kopiere, scanne, fejlfinde problemer med printeren og konfigurere en printer på et trådløst netværk.

Installer HP Smart-appen og konfigurer printeren

Få HP Smart-appen til Android, Apple iOS og iPadOS, Windows 10 og Mac for at konfigurere og bruge din HP-printer til at udskrive, scanne, kopiere og administrere indstillingerne.

1. Placer printeren tæt på Wi-Fi-routeren.

2. Kontrollér, at der er lagt papir i hovedbakken, og tænd derefter for printeren.

3. Download HP Smart-appen fra 123.hp.com (Android, Apple iOS og iPadOS), HP Smart – Microsoft Store (Windows 10) eller HP Smart – Mac App Store.

Bemærk:

Afbryd forbindelsen til et virtuelt, privat netværk (VPN), inden du downloader.

4. Hvis du opsætter HP Smart for første gang, skal du oprette eller logge på en HP-konto for at få adgang til alle printerens funktioner.

5. Åbn appen for at konfigurere din printer.

• Hvis din printer vises, skal du følge vejledningen for at fuldføre konfigurationen.

• Hvis din printer ikke vises, eller hvis du vil tilføje en anden printer til appen, skal du klikke på plustegnet og derefter følge instruktionerne for at tilføje printeren.

• Fortsæt til næste trin, hvis printeren ikke vises.

6. Gendan netværksstandarderne fra printeren for at skifte til tilstanden for første konfiguration af trådløs forbindelse.

• De fleste HP-printere med berøringsskærm: På printeren skal du vælge Gendan netværksindstillinger fra menuen Trådløs, Indstillinger eller menuen Gendan indstillinger.

• De fleste HP-printere uden berøringsskærm: Tryk på og hold nede på knapperne Trådløs og Annuller, indtil den trådløse indikator og strømindikatoren begynder at blinke.

• Laserprintere fra HP: Tryk og hold nede på knappen Trådløs, indtil OBS-indikatoren blinker. Printeren vil muligvis genstarte.

• HP Tango-printere: Tryk på og hold knappen Trådløs på bagsiden af printeren nede, indtil Edge-lyset blinker blåt.

7. Inden for to timer skal du klikke på plustegnet i HP Smart-appen for at tilføje printeren og konfigurere den på dit trådløse netværk.

Brug HP Smart-appen

Udskriv, scan og kopiér ved at klikke på startskærmbilledets felter i HP Smart-appen. Du kan også kontrollere printerens status, udføre fejlfinding af problemer, bestille varer og angive printerindstillinger.

Startskærmbillede for HP Smart
  • Hvis du vil udskrive, skal du vælge en udskrivningsjobtype fra startskærmbilledet, vælge det element, du vil udskrive, og derefter ændre eventuelle udskriftsindstillinger.

• Hvis du vil scanne, skal du vælge at scanne fra printerens glasplade eller dokumentføder, importere et foto eller bruge din computer eller mobilenheds kamera til at optage et foto eller dokument. Du skal bruge redigeringsværktøjerne hvis nødvendigt og derefter udskrive, gemme eller dele det scannede emne.

• Hvis du vil kopiere (kun Android og iOS), skal du åbne feltet Kopiér og bruge kameraet til at optage et dokument eller foto, vælge størrelsen på og antallet af kopier og derefter udskrive emnet i farve eller sort/hvid.

• Hvis du vil administrere printerens indstillinger, skal du klikke på billedet af printeren i startskærmbilledet for at ændre præferencer og indstillinger, kontrollere printerstatus og meget mere.

• Hvis du vil tilføje eller fjerne felter til startskærmbilledet, skal du vælge Tilpas felter nederst på skærmen (Android, iOS) eller i Appindstillinger (Windows og Mac).

• Hvis du vil have mere at vide om andre appfunktioner, skal du gå til de følgende dokumenter:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.