• Oplysning

• Feedback

HP-pc'er – Download eller opdatering af software og drivere

Opdater din software med jævne mellemrum for at holde din HP- eller Compaq-computer kørende uden problemer.

HP bestræber sig hele tiden på at forbedre sine produkter og sørger med jævne mellemrum for opdateringer til software, drivere og firmware.

Bemærk:

Hvis du har problemer med at finde software- og driveropdateringer til din HP-computer, skal du gå til HP Business-pc'er og arbejdsstationer testet med Windows 11 eller HP-produkter testet sammen med Windows 10 for at finde ud af, om din computer er blevet testet med et Windows-operativsystem.