HP-pc'er - Download eller opdatering af software og drivere

Opdater din software med jævne mellemrum for at holde din HP- eller Compaq-computer kørende uden problemer.

HP bestræber sig hele tiden på at forbedre sine produkter og sørger med jævne mellemrum for opdateringer til software, drivere og firmware.

Bemærk:

Hvis du har problemer med at finde opdateringer til software og drivere til din HP-computer, skal du gå til HP-produkter testet med Windows 10 for at finde ud af, om din computer er blevet testet med Windows 10.

Kør Windows Update (Windows 10)

Opdater din computer med Windows 10 ved hjælp af Windows Update.

1. I Windows skal du søge efter og åbne Søg efter opdateringer.

Hvis der er tilgængelige opdateringer, begynder de automatisk.
  2. Når opdateringerne er installeret, skal du genstarte computeren, når du bliver spurgt om det.

Sådan opdateres specifikke drivere i Enhedshåndtering

Hvis en bestemt hardwarekomponent (f.eks. touchpad, videoskærm eller tastatur) ikke fungerer korrekt eller mangler funktionalitet, skal du opdatere komponentdriveren i Enhedshåndtering.

1. I Windows skal du søge efter og åbne Enhedshåndtering.

2. Udvid den enhed, du vil opdatere, i enhedslisten.

Komponent i Enhedshåndtering (f.eks. skærmkort)
  3. Højreklik på enheden, og vælg Opdater driver eller Opdater driversoftware.

Opdater driversoftware til grafikkortet
  4. Klik på Søg automatisk efter opdateret driversoftware.

Søg automatisk efter opdateret driversoftware til grafikkortet
  5. Følg anvisningerne på skærmen for at installere den opdaterede driver.

6. Genstart computeren for at fuldføre installationen af opdateringerne.

Opdater computeren med HP Support Assistant

Brug HP Support Assistant til at finde og installere opdateringer, herunder BIOS-opdateringer, til din computer med Windows.

1. Søg efter og åbn HP Support Assistant i Windows, eller klik på ikonet for appen på proceslinjen.

Hvis appen ikke er installeret på computeren, skal du hente den nyeste version fra webstedet HP Support Assistant.
  2. På fanen Mine enheder skal du finde din computer og derefter klikke på Opdateringer.

3. Klik på Søg efter opdateringer og beskeder for at få de nyeste opdateringer.

4. Vent, mens HP Support Assistant analyserer systemet.

5. Når analysen er færdig, skal du vælge de anførte opdateringer, hente og installere opdateringerne og derefter følge eventuelle skærminstruktioner.

6. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om, og luk derefter værktøjet.

Sådan finder du driveropdateringer på HP's websted

Find ud af, hvordan du finder driveropdateringer på HP's websted.

HP tilbyder mange gratis software- og driverdownloads.

Bemærk:

For enheder med Windows 10 i S-tilstand kan du kun få drivere via Windows Update. Gå til HP-pc'er - Ofte stillede spørgsmål om Windows 10 for at få flere oplysninger.

1. Gå til siden HP's kundesupport - Software- og driverdownloads.

2. Hvis der vises en side med Lad os identificere produktet for at komme i gang, skal du klikke på Bærbar computer eller Stationær computer.

3. Indtast modelnavnet på din computer i feltet Eller indtast dit serienummer, og klik derefter på Send. For eksempel kan du indtaste Pavilion HPE h8-1360t stationær computer og derefter klikke på Send.

Indtast modelnavnet på din HP- eller Compaq-computer i søgefeltet
  4. Hvis websiden Matchende produkter åbnes, skal du vælge dit modelnummer på listen.

5. Siden softwareresultater for computeren vises med standardoperativsystemet valgt. Hvis du har brug for at skifte operativsystem, skal du klikke på Ændre, vælge din version, og derefter klikke på Ændre.

Bemærk:

Hvis det valgte operativsystem ikke findes på listen, har HP ikke drivere til det pågældende operativsystem. Brug en anden metode til at downloade software og drivere.

Skift din computers operativsystem
  6. På listen over tilgængelige software og driverkategorier skal du klikke på kategorinavnet og derefter klikke på Download.

Pas på:

Nogle gange findes der mere end en fil til en komponent, såsom flere DVD-firmwareopdateringer. Hvis det sker, skal du identificere den komponent, der er installeret i computeren, og derefter downloade den rigtige fil. For at finde navnet på en komponent skal du søge efter og åbne Enhedshåndtering. Find komponenten, og udvid derefter kategorien (f.eks. dvd/cd-ROM-drev). Kategorien viser komponentens originale producentnavn.

Vælg et download
  7. Følg instruktionerne på skærmen for at installere softwaredriveren.

Sådan finder du BIOS-opdateringer på HP's websted

Installer kun BIOS-opdateringer fra HP. Brug et af følgende links til detaljerede instruktioner om at finde og installere BIOS-opdateringer fra HP.

Sådan finder du firmwareopdateringer

Firmware bruges mest med cd-/dvd-drev, men netværksadaptere, modemmer og videokort kan også bruge firmware. Søg efter firmwareopdateringer fra HP eller hardwareproducenten.

Firmware bruges mest med cd-/dvd-drev, men netværksadaptere, modemmer og videokort kan også bruge firmware. Søg efter firmwareopdateringer fra HP eller hardwareproducenten.

Gendan eller geninstaller software eller apps (Windows)

Gendan eller geninstaller et program, som ikke fungerer korrekt, eller som er blevet inficeret med malware. Det fungerer også, når du vil genindlæse et program til dets oprindelige version.

Find og download software og apps fra Microsoft, HP eller producentens websted.

1. Kontroller Microsoft Store. Mange af de apps, der var forudinstalleret på din computer, kan downloades gratis i Microsoft Store-appen.

2. Gå til siden HP's kundesupport - Software- og driverdownloads. Hvis der vises en side med Lad os identificere produktet for at komme i gang, skal du vælge din computertype. Indtast modelnavnet på din computer, og klik derefter på Send. På listen over tilgængelige software- og driverkategorier skal du finde softwaren eller driveren. Klik på den rette kategori, og klik derefter på Download.

For flere oplysninger og support skal du gå til HP-pc'er - Problemer med apps i Windows 10.

Sådan gendannes enhedsdrivere (Windows)

Gendan eller geninstaller et program, som ikke fungerer korrekt, eller som er blevet inficeret med malware. Det fungerer også, når du vil genindlæse et program til dets oprindelige version. Du kan finde og gendanne eller geninstallere originale enhedsdrivere til din computer med Windows 10.

1. HP anbefaler at installere de seneste drivere, der er tilgængelige fra Windows Update. Gå til HP-pc'er - Opdatering af drivere og software med Windows Update for yderligere oplysninger.

2. Gå til siden HP's kundesupport - Software- og driverdownloads. Hvis der vises en side med Lad os identificere produktet for at komme i gang, skal du vælge din computertype. Indtast modelnavnet på din computer, og klik derefter på Send. På listen over tilgængelige software- og driverkategorier skal du finde softwaren eller driveren. Klik på den rette kategori, og klik derefter på Download.

Hvis du har brug for en tidligere version af en driver, kan der være et link til en ældre driver i oplysningerne.

Hentning af opdateringer fra producenten af softwaren eller hardwaren

Få at vide, hvordan du henter opdateringer fra producenten af softwaren eller hardwaren.

Hvis du ikke kan finde en opdatering fra HP, skal du prøve producentens websted.

Pas på:

Installer kun BIOS-opdateringer fra HP. Installer ikke BIOS-opdateringer fra systemkortproducentens hjemmeside. Hvis du gør det, kan det forhindre computeren i at acceptere en HP-systemgendannelse.

Produktproducenterne leverer teknologier, der anvendes på mange HP- og Compaq-computere. Mange producenter af hardwarekomponenter har deres eget websted med driverdownloads.

Bemærk:

Find oplysninger om din computers hardware i produktspecifikationerne for din computermodel. Gå til webstedet HP's kundesupport, og indtast computerens modelnummer efterfulgt af Produktspecifikationer i feltet Søg, og tryk derefter på Enter. Klik på linket til Produktspecifikationer til din computer.

Indtast for eksempel 34-a172cn produktspecifikationer.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ'er) om software og drivere

Gennemgå ofte stillede spørgsmål om software og drivere.

Hvor kan jeg finde drivere til min computer til erhvervsbrug?

Få at vide, hvordan du finder drivere til en computer til erhvervsbrug.

Gå til HP-pc'er - brug af HP Image Assistant til at downloade HP Image Assistant. Dette værktøj indeholder en hurtig og nem måde at downloade software- og driveropdateringer til bærbare og stationære HP-pc'er til erhvervsbrug. HP tilbyder alternative drivere og løsninger via Client Management Solutions på siden HP-driverpakker.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde drivere efter installation af et andet operativsystem på min computer?

Find og download software eller drivere fra hardwareproducenten.

Pas på:

Medmindre andet er angivet, understøtter HP ikke software, der ikke blev leveret med computeren. Se din garanti for yderligere oplysninger.

1. Find kompatible drivere til alle komponenter på din computer.

2. Opret et genoprettelsesdisksæt. Du kan gendanne computeren, hvis der opstår kompatibilitetsproblemer.

3. Find navnene på de forskellige hardwarekomponenter på computeren. Chipsættet er den vigtigste komponent. Det driver mange af de indbyggede komponenter, som f.eks. netværk, lyd og endda video. Find komponentnavne og producenter i produktspecifikationerne for din computermodel.

Søg efter din computer sammen med ordet specifikationer øverst på denne side. Hvis du f.eks. har en stationær HP Pavilion HPE h8-1360t-computer, skal du søge efter h8-1360t-specifikationer. Derefter skal du se producentens websted for at finde driveren. For en liste over websteder skal du se Hentning af opdateringer fra producenten af softwaren eller hardwaren.

4. Find og installer den nyeste chipsætdriverpakke til det nye operativsystem.

Hvis din computer ikke har forbindelse til internettet, skal du downloade chipsættet fra en anden computer. Gem det på en cd eller en USB-lagerenhed, og overfør den derefter til din computer. Hvis du har brug for mere hjælp til at finde downloads, skal du se Hentning af opdateringer fra producenten af softwaren eller hardwaren.

5. Når du har installeret chipsættet, skal du downloade og installere de nyeste drivere for de komponenter, der ikke virker. Lad os sige, at computeren ikke udsender lyd, og den bruger Realtek HD-lyd. Så skal du gå til Microsofts eller Realteks websted for at downloade og installere en ny HD-lyddriver.

Hvis der ikke er tilgængelige drivere, og hardwarekomponenten ikke virker, er det muligvis ikke nødvendigt at udskifte komponenten. Lad os sige, at du har skiftet operativsystem fra Windows Vista til Linux, og en Linux-lyddriver er ikke tilgængelig. For at løse dette skal du installere et lydkort og en driver, der begge er kompatible med Linux.

Hvor finder jeg den aktuelle version af driverne og softwaren på min computer med Windows?

Søg i Windows til at finde den aktuelle version af driveren eller programsoftwaren.

• Find driverversionsnummer: I Windows skal du søge efter og åbne Enhedshåndtering. Dobbeltklik på delens navn, og klik derefter på fanen Driver i vinduet Egenskaber.

Bemærk:

Driverversionen, der vises på fanen Driver, kan være præsenteret anderledes af producenten af enheden. Driverversionen, der vises på fanen Driver (i illustrationen), er for eksempel 24.21.14.1198, og den samme driver kan være præsenteret af producenten som 411.98.

Egenskaber for NVIDIA-drev, hvor driverversion er vist
  • Find softwareversion af et program: Søg efter og åbn Apps og funktioner i Windows. På listen, der kommer frem, skal du klikke på navnet på appen for at få vist softwareversionsnummeret. Hvis appen ikke viser versionsnummeret, skal du klikke på Avancerede indstillinger for at finde og vise softwareversionsnummeret.

Hvor finder jeg den aktuelle version af BIOS på min Windows-computer?

Brug værktøjet HP PC Hardware Diagnostics til Windows for at finde versionen af BIOS på din computer.

Bemærk:

Hvis appen ikke er tilgængelig på din computer, skal du downloade den nyeste version fra HP Hardware Diagnostics.

1. I Windows skal du søge efter og åbne HP PC Hardware Diagnostics til Windows.

2. Appen åbner og viser hovedmenuen. Klik på Systemoplysninger for at få vist BIOS-versionen.

Hvor finder jeg drivere til netværk (LAN eller Ethernet), lyd (audio) eller video (grafik) på siden HP Download af software og drivere?

Hvis du leder efter drivere til netværk, lyd eller video, og du ikke kan finde dem på siden HP Download af software og drivere, kan du downloade chipsætdriveren. Chipsættet kan drive mange af de indbyggede komponenter, som f.eks. netværk, lyd og video.

Chipsætdrivere findes på siden HP Download af software og drivere for mange computermodeller. Hvis driveren ikke er tilgængelig fra HP, kan du finde navnet og producenten af chipsættet i produktspecifikationerne for din computermodel. Søg efter din computer sammen med ordet specifikationer øverst på denne side. Hvis du f.eks. har en stationær HP Pavilion HPE h8-1360t-computer, skal du søge efter h8-1360t-specifikationer. Derefter skal du se producentens websted for at finde driveren. For en liste over websteder skal du se Hentning af opdateringer fra producenten af softwaren eller hardwaren.

Hvor kan jeg finde software eller drivere til min printer, min scanner eller mit kamera?

Hvis du har en HP-printer eller -scanner eller et HP-kamera, lægger HP software og drivere på supportstedet til hvert produkt.

Denne software og disse drivere omfattes ikke af computersupportsiderne. Det vil sige, at du ikke kan finde en printerdriver til din HP-computer på siden til download af software og drivere. Gå til siden HP's kundesupport - Software- og driverdownloads. Hvis der vises en side med Lad os identificere produktet for at komme i gang, skal du vælge din produkttype. Indtast modelnavnet for din HP-printer, scanner eller kamera, og klik derefter på Send. På listen over tilgængelige software- og driverkategorier skal du finde softwaren eller driveren. Klik på den rette kategori, og klik derefter på Download.

Hvorfor kan jeg ikke finde en driver, der løser mine computerproblemer?

Hvis din computer oplever problemer, er der måske en driveropdatering, der kan løse problemet. Dog løser installationen af opdateringer til software eller driver ikke alle problemer.

I stedet skal du prøve at søge efter oplysninger om computerproblemet eller fejlmeddelelsen på webstedet HP's kundesupport. Opdatering af driver kan muligvis løse disse almindelige typer af drivere og tilknyttede problemer:

• Lyd: Tab af lyd, fejl, hvor lydenhed ikke er fundet, og kvalitetsproblemer, som poppende lyde.

• BIOS: Problemer med slumretilstand, pausetilstand, dvaletilstand, opstart, nedlukning eller opfyldelse af minimumskravene for opgradering af et operativsystem.

Undgå at opdatere BIOS, medmindre du ved, at det løser problemet.

• Tastatur: Ekstra knapper og specialtaster holder op med at virke.

• Tv-tuner: Ydeevne for afspilning af tv, dårlig lydkvalitet, når du ser tv, og videoptagelseskvalitet.

• Video: Ikke-understøttede skærmopløsninger, ydeevne ved afspilning af film og problemer med 3-spil.

Hvis en opdateret driver ikke løser dit computerproblem, skal du prøve at søge efter en fejlfindingsløsning (ikke en driver) på webstedet HP's kundesupport eller på internettet.

Hvordan downloader jeg en driver til installation på en anden computer?

Find ud af, hvordan du downloader en driver til installation på en anden computer.

Gem driveren på et eksternt medie, som f.eks. et USB-flashdrev eller en cd/dvd. Derefter skal du se afsnittet Find driveropdateringer på HP's webstedSådan finder du driveropdateringer på HP's websted for at få en detaljeret vejledning. Når du har klikket på Download, skal du gemme driveren på et eksternt medie som f.eks. et flashdrev, et hukommelseskort, en cd/dvd eller en ekstern harddisk. Derefter skal du flytte det eksterne medie til den anden computer og installere driveren.

Hvorfor kan jeg ikke finde drivere til mit cd-/dvd-drev?

Cd-/dvd-drev bruger drivere, der er indbygget i operativsystemet. De kræver ikke opdateringer. Dog kan cd-/dvd-drev bruge firmware til at styre deres handlinger, og HP leverer firmwareopdateringer til disse drev.

For at finde en firmwareopdatering til et cd/dvd-drev skal du følge instruktionerne i Find driveropdateringer på HP's webstedSådan finder du driveropdateringer på HP's websted. På siden Download af software og drivere skal du udvide afsnittet Firmware.

Eksempel på muligheder for firmwareopdatering

Hvor kan jeg finde en driver, der opgraderer USB-standarden som f.eks USB 1/1.1 til 2, 1 til 3 eller 2 til 3?

Find ud af, hvordan du kan finde en driver, der opgraderer USB-standarden som f.eks. USB 1/1.1 til 2, 1 til 3 eller 2 til 3.

Du kan ikke opgradere en USB-port ved hjælp af en driveropgradering. Porthardwaren skal være i stand til at understøtte standarden for 2.0 eller 3.0, for at opnå hastigheden for 2.0 eller 3.0. Men hvis computeren viser meddelelser om tilslutning af en USB 2.0- eller 3.0-enhed til en USB-port med højere hastighed, og du ved, at der er en USB 2.0- eller USB 3.0-port på computeren, er USB-controllerdriverne muligvis ikke opgraderede. Brug Enhedshåndtering til at få alle tilgængelige opdateringer.

1. Slut computeren til internettet, hvis den ikke allerede er tilsluttet.

2. I Windows skal du søge efter og åbne Enhedshåndtering. Hvis Andre enheder ikke vises, kunne Windows identificere og konfigurere al Plug and Play-hardware på computeren.

3. Udvid Andre enheder i Enhedshåndtering. Hvis Andre enheder ikke vises, kunne Windows identificere og konfigurere al Plug and Play-hardware på computeren.

4. Hvis der er henvisninger til USB, f.eks. USB-værtscontroller, skal du højreklikke på navnet, vælge Opdateringsdriversoftware, og følg derefter vejledningen på skærmen for at downloade og installere tilgængelige opdateringer.

5. Fjern navnet i Andre enheder, og tilføj det til den rigtige kategori (Universal Serial Bus-controllere).

6. Test USB-enheden igen.

• Hvis meddelelsen ikke længere vises, skal du stoppe her.

• Hvis meddelelsen stadig vises, skal du fortsætte med disse trin.

7. Hvis der ikke er flere referencer til USB i kategorien Andre enheder, skal du udvide Universal Serial Bus-controllere.

8. Højreklik på navnet for en af Universal-værtscontrollerne, og vælg Opdater driversoftware.

9. Hvis der installeres downloads, skal du teste USB-enheden for at se, om meddelelsen fortsat vises.

Er Windows-versionen på min computer 32-bit eller 64-bit?

Find ud af, hvordan vi afgør om din version af Windows er 32-bit eller 64-bit.

Hvis du vil finde ud af, om versionen af Windows på din computer er 32-bit eller 64-bit, skal du se HP pc'er - Er Windows-versionen på min computer 32-bit eller 64-bit?.

Du kan ikke opgradere fra en 32-bit-version af Windows til en 64-bit-version af Windows. På samme måde kan du kun opgradere en 64-bit-version af Windows til en 64-bit-version af Windows. Hvis du vil installere en 64-bit-version af Windows på en computer med en 32-bit-version, skal du geninstallere Windows. Dette sletter alle oplysninger på harddisken.

Hvorfor findes mit operativsystem ikke på siden over software- og driverdownloads?

Find ud af, hvorfor dit operativsystem ikke er angivet på siden over software- og driverdownloads.

Afhængigt af situationen har HP måske ikke i øjeblikket softwaredownloads, der er tilgængelige:

• Hvis dit operativsystem ikke findes på listen, tilbyder HP i øjeblikket ingen software- eller driverdownloads til dit produkt i forbindelse med dette operativsystem, eller downloadene findes ikke på det sprog, du har valgt.

• Hvis du har installeret et andet operativsystem end Windows, kan HP måske ikke levere software- eller driverdownloads til dit operativsystem.

• Hvis du har opgraderet Windows, er der måske ikke tilgængelige downloads fra HP endnu.

Gennemgå følgende muligheder, hvis der ikke er angivet nogen downloads til dit operativsystem:

• Hvis du installerer en ny enhed, skal du bruge guiden "Tilføj ny hardware". Drivere for nogle perifere enheder (kameraer, printere, scannere osv.) er forudinstalleret i operativsystemet, og det er ikke nødvendigt at downloade en ny driver.

• Hvis HP ikke laver de produkter, du installerer, kan du muligvis finde drivere og softwareoverførsler fra den oprindelige producents websted.

• Besøg webstedet HP's kundesupport igen på et senere tidspunkt for at se, om nye downloads er tilgængelige.

• For Linux-drivere skal du gå til hplip.sourceforge.net/supported_devices/index.html (på engelsk).

• For FreeDOS, gå til www.freedos.org (på engelsk).

• Bemærk:

HP understøtter og leverer kun drivere til operativsystemer til hardware, der er HP-mærket, udskiftet i forbindelse med garantiforpligtelser eller installeret fra fabrikken, og som er leveret med eller understøttet af produktet.

Hvor kan jeg finde Linux- eller FreeDOS-drivere?

Open source-forummet udvikler Linux og FreeDOS. Find drivere, der er offentliggjort på forum-websteder.

Du kan finde flere oplysninger om FreeDOS og Linux, og hvordan disse operativsystemer gælder for HP og Compaq-computere:

Hvad hvis jeg har prøvet alt, og jeg stadig har problemer med at finde en driver?

Nogle drivere, f.eks til netværk, video, bus-controller, .dll-fil, USB eller en anden computerkomponent, skal opdateres ved hjælp af Enhedshåndtering.

• Leder du efter en driver, fordi der vises en fejlmeddelelse?

Søg på HP's websted eller på internettet på fejlmeddelelsens nøjagtige ordlyd. HP og HP's partnere har mange supportdokumenter med kendte løsninger på fejlmeddelelser.

• Leder du efter en enhedsdriver, fordi du har opdateret Windows?

Du skal muligvis ikke bruge en driver. Windows kan finde og installere drivere via Plug and Play-processen eller Windows Update-processen. Hvis Windows ikke helt kan genkende navnet på enheden, viser Windows enheden som en Anden enhed i Enhedshåndtering. Hvis det er tilfældet, skal du bruge følgende trin.

Bemærk:

Hardwareenheder (video, lyd, netværkskort og lignende), der ikke er designet til Plug and Play, fungerer muligvis ikke på en computer, der er opgraderet til en nyere version af Windows. Hvis dette er tilfældet, skal du udskifte hardwareenheden med én, der er kompatibel med dit opgraderede operativsystem.

1. Opret forbindelse til internettet, hvis computeren ikke allerede har forbindelse.

2. I Windows skal du søge efter og åbne Enhedshåndtering.

3. Udvid Anden enhed. Hvis Anden enhed ikke vises, kunne Windows identificere og konfigurere al Plug and Play-hardware på computeren.

4. Højreklik på navnet på en af de ukendte enheder, og vælg Opdater driversoftware.

5. Følg anvisningerne på de sider, der åbnes, for at installere evt. tilgængelige driveropdateringer via Windows.

Navnet skal fjernes fra Andre enheder og føjes til den rigtige kategori. F.eks. vises et ukendt netværkskort i kategorien med netværksadaptere.

6. Hvis der installeres downloads, skal du teste enheden for at se, om den fungerer korrekt.

Hvad er forskellen mellem software, driver og firmware?

Gennemgå de følgende beskrivelser af forskellen mellem software, drivere og firmware:

• Software: Giver din computer besked på at gøre noget, som f.eks. at afspille et spil eller en film, håndtere tekstbehandling og privat regnskab.

• Driver: En bestemt type software, der bruges af operativsystemet (som f.eks. Windows), som får en hardwareenhed, som f.eks. en printer, et lydkort eller et tastatur, til at virke.

• Firmware: Instruktioner gemt på chips, der er tilknyttet til hardwareenheder. Eksempler på enheder, der bruger firmware, er cd-/dvd-drev og harddiske.

Hvad er forskellen mellem en software-opdatering og en software-opgradering?

Det er vigtigt at kende forskellen mellem en softwareopdatering og en softwareopgradering:

• Softwareopdatering: Ændrer den softwareversion, der er på computeren - normalt retter den fejl eller tilføjer mindre forbedringer eller funktioner. F.eks. opdatering af software, der aktuelt er version 3.1.1, til version 3.1.2. Opdateringer er som regel gratis. Siderne HP Download af software og drivere har kun opdateringer, ikke opgraderinger.

• Softwareopgraderinger: Giver en nyere fuld version af samme softwaretitel. F.eks. software, der aktuelt er version 3.0, opgraderes til version 4.0. Opgraderinger kan normalt købes fra softwareudbyderen.