• Oplysning

• Feedback

Hvor kan jeg hente opdateringer til min computer til erhvervsbrug?

Brug HP Image Assistant til at downloade opdateringer til din virksomhedscomputer.

For at hente opdateringer til software og drivere til computere til erhvervsbrug skal du gå til HP-pc'er – Brug af HP Image Assistant.

Bemærk:

I nogle tilfælde kan opdateringer styres i et netværksrelateret miljø. Kontakt din virksomheds it-afdeling eller din lokale it-support for at få flere oplysninger.