OMEN by HP 15 ce000, dc0000 pc'er – Udskift hukommelsesmodulet

Hvis hukommelsesmodulet er brudt sammen, beskadiget eller skal opgraderes, kan du udskifte hukommelsesmodulet.

Pas på:

Dette produkt indeholder komponenter, der kan beskadiges af elektrostatiske udladninger (ESD). HP anbefaler, at du bruger antistatiske håndledsremme og arbejder på et gulv uden gulvtæppe med en ledende skumpude for at reducere risikoen for skader som følge af elektrostatisk udladning (ESD).

Hvis du selv udfører service på interne komponenter, øges risikoen for, at computeren ikke er dækket af garantien. Sæt dig ind i risikoen, og gennemse garantien for produktet, før du forsøger at udføre service på computeren.

Klargøring til udskiftning af computerens dele

Gør klar til udskiftning af en computerdel ved at kontrollere, at din computer, komponenterne og arbejdsområdet er parat.

1. Sluk computeren, og vent derefter på, at komponenterne afkøles.

2. Træk strømkablet ud af computeren, og træk derefter strømkablet ud af stikkontakten, overspændingsbeskyttelsen, forlængerledningen eller stikdåsen.

3. Flyt computeren til en ren, flad og stabil overflade på et gulv uden gulvtæppe med en ledende skumpude for at reducere risikoen for skader som følge af elektrostatisk udladning (ESD). HP anbefaler at bruge anti-statiske håndledsremme.

4. Opbevar dele eller komponenter i deres beskyttelsesemballage, indtil du er klar til at installere dem.

5. Kontroller, at du har en skruetrækker med lige kærv, afhængigt af din computermodel.

Fjern hukommelsesmodulet

Fjern hukommelsesmodulet fra computerens inderside.

1. Fjern topdækslet.

Fjernelse af topdækslet
  2. Brug en skruetrækker til at udskifte de fire 5 mm-skruer (0,19 tommer), der holder batteriet på plads.

Advarsel:

For at undgå personskade og beskadigelse af computeren skal du være meget forsigtig med ikke at punktere, vride eller knække batteriet. En intern punktering eller et brud på batteriet kan forårsage en elektrisk kortslutning, hvilket kan resultere i en termisk hændelse.

Lokalisering af skruerne for at fjerne dem
  3. Løft forsigtigt bagkanten af batteriet med begge hænder, og skub derefter forkanten væk fra kabinettet for at fjerne batteriet.

Fjernelse af batteriet
  4. Fjern polyesterfolien, der dækker hukommelsesmodulet, og læg den til side til senere brug.

Fjernelse af polyesterfolien, der dækker hukommelsesmodulet
  5. Skub på begge håndtag på samme tid for at frigøre hukommelsesmodulet.

Trykke på håndtagene for at frigøre hukommelsesmodulet
  6. Tag fat på hukommelsesmodulet ved kanterne, og fjern det derefter forsigtigt.

Afmontering af hukommelsesmodulet

Udskiftning af hukommelsesmodulet

Sæt hukommelsesmodulet i igen, og fastgør det i computeren.

1. Juster indhakket i det nye hukommelsesmodul med tappen på hukommelsesmodulåbningen, og indsæt derefter modulet vinkelret i holderen.

Justering af indhakket for at indsætte hukommelsesmodulet i sin holder
  2. Tryk ned på hukommelsesmodulet for at sætte det på plads.

Håndtagene vender tilbage til deres oprindelige placeringer, når hukommelsesmodulet er på plads.

Trykke ned på hukommelsesmodulet for at sætte det på plads
  3. Udskift polyesterfolien, der dækker hukommelsesmodulet. Sørg for at trykke ned på kanten af folien for at holde den på plads.

Udskiftning af polyesterfolien
  4. Brug begge hænder til at skubbe batteriets forreste kant ned i de udskårne dele og derefter sænke bagsiden på stikket på bundkortet.

Udskiftning af batteriet
  5. Brug en skruetrækker til at udskifte de fire 5 mm-skruer (0,19 tommer), der holder batteriet på plads.

Lokalisering af skruerne for at fjerne dem
  6. Udskift topdækslet.

Udskiftning af topdækslet