Udskriv på begge sider af papiret med en laserprinter fra HP

Konfigurer et tosidet udskriftsjob (dupleks) med en laserprinter fra HP ved hjælp af indstillinger i printerdriveren.

Udskrivning på begge sider af papiret (Windows)

Brug HP-printersoftware til at konfigurere et tosidet udskriftsjob (dupleks) med en laserprinter fra HP.

1. For at undgå problemer med siderækkefølge, skal du ilægge tilstrækkeligt papir i papirbakken for at udskrive dit udskriftsjob.

Bemærk:

Hvis du vil undgå papirstop, skal du ikke udskrive på begge sider af konvolutter, fotopapir, glittet papir eller transparenter. Udskriv ikke på papir, der er lettere end 60 g/m2 eller tungere end 105 g/m2.

2. Åbn det dokument, du udskriver, og klik derefter på Filer > Udskriv.

3. Klik på Printeregenskaber, Indstillinger eller Printeropsætning, afhængigt af, hvad der vises.

Vinduet Egenskaber åbnes.

4. Find ud af, om siderne skal læses i brochurelayout eller i tabletlayout.

Vælg brochurelayout eller tabletlayout

Billedtekst

Beskrivelse

1

Brochurelayout

2

Tabletlayout

5. Fra fanen Grundlæggende skal du vælge indstillinger for sideretning og layout. Vælg derefter Lang kant for brochurelayoutet eller Kort kant for tabletlayout fra indstillingerne for Dobbeltsidet udskrivning (manuel).

Indstillinger for dupleksudskrivning i Windows til laserprintere fra HP
  6. Klik på OK, og klik derefter på Udskriv.

Hvis printeren ikke automatisk udskriver den anden side, skal du fortsætte med disse trin for manuelt at genindlæse siderne for at udskrive den anden side.

7. Fjern de udskrevne sider fra udbakken, og genindlæs dem derefter i papirbakken med udskriftssiden nedad og den øverste kant forrest.

8. Afhængigt af din printermodel skal du trykke på Genoptag, Genoptag/Annuller eller OK for at fuldføre udskriftsjobbet.

Dupleksindstillinger overføres muligvis til næste udskriftsjob. Hvis du vil skifte tilbage til ensidet udskrivning, skal du vælge Ingen i menuen Dobbeltsidet udskrivning.

Udskriv på begge sider af papiret (Mac)

Konfigurer et tosidet (dobbelt) udskriftsjob fra en Mac-computer med en HP-printer.

1. For at undgå problemer med siderækkefølge, skal du lægge tilstrækkeligt papir i papirbakken for at udskrive dit udskriftsjob.

Bemærk:

Hvis du vil undgå papirstop, skal du ikke udskrive på begge sider af konvolutter, fotopapir, glittet papir eller transparenter. Udskriv ikke på papir, der er lettere end 60 g/m2 eller tungere end 105 g/m2.

2. Afgør, om du vil have, at siderne skal læses som en brochure eller en blok.

Vælg brochure- eller bloklayout

Billedtekst

Beskrivelse

1

Brochurelayout

2

Bloklayout

3. Åbn dokumentet, og klik på Fil > Udskriv, og klik derefter på Vis oplysninger.

• Hvis indstillingen Tosidet er tilgængelig, skal du markere afkrydsningsfeltet for at aktivere den. Fra menuen med unavngivne udskriftsindstillinger skal du klikke på Layout, vælge binding langs den lange kant for brochurelayout eller binding langs den korte kant for bloklayout fra menuen Tosidet og derefter klikke på Udskriv.

Indstillinger for tosidet udskrivning i macOS
    • Hvis indstillingen Tosidet ikke er tilgængelig, skal du fortsætte til næste trin.

4. Fra menuen med unavngivne udskriftsindstillinger skal du vælge Papirhåndtering og derefter vælge kun ulige fra menuen Sider, der skal udskrives.

Valg af ulige sider, der skal udskrives først
  5. Afhængigt af din printer skal du vælge en indstilling i menuen Siderækkefølge.

• Papirbakken er foran på printeren: Vælg Omvendt

• Papirbakken er øverst på bagsiden af printeren: Vælg Automatisk

6. Klik på Udskriv.

7. Når den første side er udskrevet, skal du fjerne eventuelt resterende ikke-udskrevet papir fra papirbakken.

8. Fjern de udskrevne sider fra udskriftsbakken, og læg dem derefter i papirbakken.

• Papirbakken er foran på printeren: Læg siderne med teksten opad med den øverste kant indad for brochurelayout og den nederste kant indad for bloklayout.

Genilægning af siderne for tosidet udskrivning med en frontpapirbakke
    • Papirbakken er øverst på bagsiden af printeren: Læg siderne med teksten opad med den øverste kant indad for brochurelayout og den nederste kant indad for bloklayout.

Genilægning af siderne for tosidet udskrivning med en bagvendt papirbakke
  9. Gå tilbage til indstillingerne for dokumentudskrivning, og vælg derefter Kun lige i menuen Sider, der skal udskrives.

10. Vælg en indstilling i menuen Siderækkefølge.

• Papirbakken er foran på printeren: Vælg Normal

• Papirbakken er øverst på bagsiden af printeren: Vælg Automatisk

11. Klik på Udskriv.

De tosidede indstillinger bliver muligvis overført til det næste udskriftsjob. Hvis du vil skifte tilbage til enkeltsidet udskrivning, skal du fjerne markeringen ud for Tosidet eller vælge Alle sider i menuen Sider, der skal udskrives.