• Oplysning

• Feedback

HP-printeropsætning (indbygget Mac-driver)

Brug AirPrint eller tilgængelige basisdrivere, når du skal konfigurere og bruge en HP-printer på en Mac-computer.

Bemærk:

Hvis du ønsker en guidet opsætning og installation af forbindelse, HP+-tilmelding og adgang til yderligere scannings- og printersupportfunktioner, skal du installere HP Smart – Mac App Store (på engelsk).

Tilslutning og konfiguration af en printer i macOS

Konfigurer printeren, når den er på det samme Wi-Fi-netværk som din Mac, eller med et USB-kabel uden at installere yderligere drivere.

Printeren er muligvis allerede tilgængelig, hvis den er på netværket eller tilsluttet via USB. I den app, du udskriver fra, skal du klikke på Filer > Udskriv, klik på menuen Printer, vælg Printere i nærheden ellerr Indstillinger for printere og scannere. Hvis ikke din printer findes på listen, skal du fortsætte med disse trin.

1. Hvis du ønsker at bruge en USB-forbindelse, eller hvis din printer ikke understøtter AirPrint, skal du åbne Apple-menuen , klikke på Systemindstillinger og derefter klikke på Softwareopdatering for at bekræfte, at din Mac er opdateret, eller for at installere ny tilgængelig software.

2. Slut printeren til det samme netværk, som Mac-computeren er tilsluttet, eller brug en direkte USB-forbindelse.

• Trådløs forbindelse for printere med et kontrolpanel med berøringsskærm: Åben menuen Opsætning, Netværk, eller Trådløse indstillinger, vælg Guiden Trådløs konfiguration, og følg derefter vejledningen for at vælge netværksnavnet og indtaste kodeordet.

• Trådløs forbindelse for de fleste printere uden et kontrolpanel med berøringsskærm: Tryk på knappen Trådløs, og hold den nede i fem sekunder, eller indtil det trådløse signal begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen WPS (Wi-Fi-beskyttet opsætning) på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Printerens trådløse lys holder op med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• Trådløs forbindelse for printermodellerne HP DeskJet 6000 og 6400, ENVY 6000 og 6400 samt Tango: Tryk på knapperne Wi-Fi og tænd/sluk-knappen på printerens bagside og hold dem nede i fem sekunder, indtil den blå bjælke begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen Wi-Fi-beskyttet opsætning på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Den blå bjælke stopper med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• Kabelforbundet netværksforbindelse (Ethernet): Slut netværkskablet til printerens Ethernet-port og til en tilgængelig port på routeren eller adgangspunktet. Det grønne lys bør lyse konstant på printerporten, og den orange lysdiode for aktivitet bør blinke.

• USB-forbindelse: Slut kablet til USB-porten på bagsiden af printeren og til en port på din Mac. Installer eventuel ny software, hvis du bliver bedt om det.

3. Åbn Apple-menuen, klik på Systemindstillinger, og klik derefter på Printere og scannere.

Hvis printeren ikke er på listen, skal du klikke på plustegnet og derefter følge instruktionerne eller vælge printeren og klikke på Tilføj for at fuldføre opsætningen.

Der kan være yderligere printerdriverindstillinger tilgængelige på Download af software og drivere fra HP.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.