Stationære OMEN by HP 880-computere – Udskiftning af den øverste harddisk

Hvis en af de øverste harddiske ikke fungerer, bliver beskadiget eller skal opgraderes, kan du udskifte harddisken.

Pas på:

Dette produkt indeholder komponenter, der kan beskadiges af elektrostatiske udladninger (ESD). HP anbefaler, at du bruger antistatiske håndledsremme og arbejder på et gulv uden gulvtæppe med en ledende skumpude for at reducere risikoen for skader som følge af elektrostatisk udladning (ESD).

Hvis du selv udfører service på interne komponenter, øges risikoen for, at computeren ikke er dækket af garantien. Sæt dig ind i risikoen, og gennemse garantien for produktet, før du forsøger at udføre service på computeren.

Klargøring til udskiftning af computerens dele

Gør klar til udskiftning af en computerdel ved at kontrollere, at din computer, komponenterne og arbejdsområdet er parat.

1. Sluk computeren, og vent derefter på, at komponenterne afkøles.

2. Træk strømkablet ud af computeren, og træk derefter strømkablet ud af stikkontakten, overspændingsbeskyttelsen, forlængerledningen eller stikdåsen.

3. Flyt computeren til en ren, flad og stabil overflade på et gulv uden gulvtæppe med en ledende skumpude for at reducere risikoen for skader som følge af elektrostatisk udladning (ESD). HP anbefaler at bruge anti-statiske håndledsremme.

4. Opbevar dele eller komponenter i deres beskyttelsesemballage, indtil du er klar til at installere dem.

5. Kontroller, at du har en skruetrækker med lige kærv, afhængigt af din computermodel.

Fjern den øverste harddisk

Fjern en harddisk fra kabinettet oven på computeren.

1. Åbn dækslet til harddiskens oven på computeren.

Åbning af dækslet til harddisken
  2. Lås harddiskbakken op, tag fat i løkken, og fjern derefter bakken fra computeren.

Brug de samme trin til at fjerne en sekundær harddisk, hvis det er nødvendigt.

Løkken gribes, og bakken fjernes fra computeren
  3. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne fra harddisken, og læg derefter skruerne til side til senere brug.

Fjernelse af skruerne fra harddisken
  4. Fjern harddisken fra bakken.

Fjernelse af harddisken fra kabinettet

Genindsæt den øverste harddisk

Genindsæt den øverste harddisk, fastgør den i harddiskbakken, og indsæt den derefter i kabinettet oven på computeren.

1. Undersøg harddiskbakken for at bekræfte, at hvert hul indeholder en gummiring. Hvis der er huller uden gummiringe, skal du erstatte de manglende gummiringe.

Undersøge bakken for gummiringe
  2. Tag den nye harddisk ud af emballagen.

3. Sæt den nye harddisk ind i bakken, og sørg for at justere hullerne på harddisken efter hullerne på bakken.

Placering af harddisken i bakken med justering af hullerne på siderne
  4. Brug en stjerneskruetrækker til at fastgøre harddisken med de skruer, du har lagt til side.

5. Indsæt harddisken i kabinettet, og lås derefter harddisken på plads.

Indsættelse af den øverste harddisk i det øverste kabinet
  6. Luk dækslet til harddisken oven på computeren.

Lukning af dækslet til harddisken