OMEN by HP 15 ce000-, dc0000-pc'er – Udskift batteriet

Hvis batteriet ikke fungerer, bliver beskadiget eller har behov for opgradering, kan du udskifte batteriet.

Pas på:

Dette produkt indeholder komponenter, der kan beskadiges af elektrostatiske udladninger (ESD). HP anbefaler, at du bruger antistatiske håndledsremme og arbejder på et gulv uden gulvtæppe med en ledende skumpude for at reducere risikoen for skader som følge af elektrostatisk udladning (ESD).

Hvis du selv udfører service på interne komponenter, øges risikoen for, at computeren ikke er dækket af garantien. Sæt dig ind i risikoen, og gennemse garantien for produktet, før du forsøger at udføre service på computeren.

Klargøring til udskiftning af computerens dele

Gør klar til udskiftning af en computerdel ved at kontrollere, at din computer, komponenterne og arbejdsområdet er parat.

1. Sluk computeren, og vent derefter på, at komponenterne afkøles.

2. Træk strømkablet ud af computeren, og træk derefter strømkablet ud af stikkontakten, overspændingsbeskyttelsen, forlængerledningen eller stikdåsen.

3. Flyt computeren til en ren, flad og stabil overflade på et gulv uden gulvtæppe med en ledende skumpude for at reducere risikoen for skader som følge af elektrostatisk udladning (ESD). HP anbefaler at bruge anti-statiske håndledsremme.

4. Opbevar dele eller komponenter i deres beskyttelsesemballage, indtil du er klar til at installere dem.

5. Kontroller, at du har en skruetrækker med lige kærv, afhængigt af din computermodel.

Fjern batteriet

Tag batteriet ud af computeren.

1. Fjern topdækslet.

Fjernelse af topdækslet
  2. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne de fire 5 mm (0,19") skruer, der holder batteriet på plads.

Advarsel:

For at undgå personskade og skader på computeren skal du være ekstremt påpasselig, så du ikke punkterer, vrider eller knækker batteriet. En indvendig punktering eller et indre brud på batteriet kan forårsage elektrisk kortslutning, hvilket kan resultere i en termisk hændelse.

Lokalisering af skruerne for at fjerne dem
  3. Løft forsigtigt batteriets bageste kant med begge hænder, og træk derefter den forreste kant væk fra basiskabinettet for at tage batteriet ud.

Fjernelse af batteriet

Udskift batteriet

Udskift batteriet, og sæt det derefter på plads i computeren.

1. Brug begge hænder til at skubbe batteriets forreste kant ned i udskæringerne, og sænk derefter den bageste kant ned på det tilhørende stik på systemkortet.

Udskiftning af batteriet
  2. Brug en stjerneskruetrækker til at genindsætte de fire 5 mm (0,19") skruer, der holder batteriet på plads.

Lokalisering af skruerne for at fjerne dem
  3. Sæt topdækslet på igen.

Sætte topdækslet på igen