Udskriv dokumenter med en HP-printer

Udskriv dokumenter fra din HP-printer.

Udskriv et dokument (Windows)

Udskriv dit dokument, og rediger de ønskede udskriftsindstillinger fra menuen Filer.

1. Før udskrivning skal du redigere dokumentet for at justere skrifttype og tekststørrelse, vælge indstillinger for tastaturlayout og redigere eventuelle andre indstillinger for udseende.

2. Åbn dokumentet, klik på Filer eller menuikonet Menuikon (WordPad), og klik derefter på Udskriv for at åbne de generelle udskriftsindstillinger.

3. For at få adgang til flere indstillinger for layout og kvalitet samt avancerede udskriftsindstillingerne skal du klikke på Printeregenskaber, Egenskaber eller Indstillinger. Vinduet Dokumentegenskaber eller Udskriftsindstillinger åbnes.

Hvis du ikke kan se disse indstillinger, skal du gå til 123.hp.com for installere fuldfunktionsdriveren fra HP.

Vinduet Dokumentegenskaber
  4. Vælg indstillinger for retning, papirbakke, papirtype og ramme fra fanen Layout, Efterbehandling, Papir/Kvalitet, Funktioner eller i Avancerede indstillinger. Navnemenuen ¨og tilgængelige udskriftsindstillinger varierer afhængigt af printeren.

Bemærk:

Hvis vinduet Dokumentegenskaber har fanen Genvej til udskrivning, skal du vælge en genvej med dine foretrukne indstillinger.

5. Fra fanen Papir/Kvalitet og under Avancerede indstillinger skal du vælge de tilgængelige indstillinger for udskriftskvalitet.

Bemærk:

Kvaliteten måles i DPI (punkter pr. tomme). Højere DPI giver bedre dokumenter, men langsommere udskrivningshastighed.

• Kladde: Laveste DPI bruges sædvanligvis, når blækniveauet er lavt, eller når udskrift af høj kvalitet ikke er påkrævet

• Normal: Standardkvalitetsindstilling, som passer til de fleste udskriftsjob

• Bedst: Bedre DPI end for Normal

• Maks. DPI: Højest tilgængelige DPI-indstilling

6. Vælg mellem følgende farveindstillinger på fanen Papir/kvalitet, Farve eller Funktioner eller menuen Avanceret, Farvetilstand eller Udskriv i gråtoner.

Bemærk:

Hvis du ofte udskriver i sort/hvid, men oplever, at der også anvendes farveblæk, bruger din printermodel en blanding af sort og farvet blæk til at reducere korn. Derudover anvendes der noget blæk fra alle patroner til udførelse af regelmæssig vedligeholdelse, der forebygger tilstopning og andre problemer med udskriftskvaliteten. Disse funktioner kan ikke omgås.

• Sort/hvid, Monokrom, Kun med sort blæk eller Gråskala: Bruger kun sorte patroner til at udskrive i sort/hvid.

• Gråskala i høj kvalitet: Bruger alle farver og sort til at udskrive i sort/hvid i højere kvalitet.

• Farver: Bruger alle farver og sort til at udskrive i fuld farve.

7. Hvis du vil gemme indstillingerne for fremtidige udskriftsjob, skal du vælge en af genvejene til udskriftsjob, skifte en af indstillingerne, klikke på Brugerdefinerede udskriftsindstillinger og derefter klikke på Gem som.

8. Klik på OK, og klik derefter på Udskriv.

Udskriv et dokument (Mac)

Udskriv dit dokument, og rediger de ønskede udskriftsindstillinger fra menuen Filer.

1. Før udskrivning skal du redigere dokumentet for at justere skrifttype og tekststørrelse, vælge indstillinger for tastaturlayout og redigere eventuelle andre indstillinger for udseende.

2. Åbn dokumentet, klik på Filer og klik derefter på Udskriv.

Hvis du ikke kan se følgende valgmuligheder i vinduet, skal du klikke på Vis oplysninger.

Vinduet Udskrivningsindstillinger
  3. Vælg din printer i menuen Printer.

4. Nogle printere tilbyder foruddefinerede Forudindstillinger for udskrivning af dokument. Vælg en indstilling i menuen Forudindstillinger, der gælder for dit udskriftsjob eller din papirtype.

5. Klik på den unavngivne menu med udskriftsindstillinger i midten af dialogboksen for at få adgang til flere udskriftsindstillinger.

Flere udskriftsindstillinger
  6. Skift eventuelt indstillingerne for udskriftsjobbet.

• Udskriv i farver eller sort/hvid: Vælg eller fravælg Sort/hvid i den primære dialogboks. Menuen Forudindstillinger indeholder også indstillingerne for farve og sort/hvid.

• Papirtype: Vælg den korrekte papirtype for at sikre, at printeren anvender blækket korrekt på den papirtype, du har lagt i printeren. Klik på Medie og kvalitet, og klik derefter på menuen Papirtype.

• Papirformat: Vælg papiret fra menuen Papirformat i den primære dialogboks, hvis den forefindes. Eller klik på Papirhåndtering, vælg Skalér til papirformat, og vælg derefter dit papirformat i menuen Målpapirstørrelse.

• Papirbakke: Vælg den bakke, hvor du lagde papiret i, hvis din printer har mere end en bakke. Klik på Medie og kvalitet, og vælg derefter en indstilling i menuen Indfør fra.

• Juster udskriftskvalitet: Klik på Medie og kvalitet, og flyt derefter skyderen for Kvalitet til den ønskede indstilling.

• Tosidet udskrivning (dupleks): Vælg Tosidet i den primære dialogboks, vælg Layout fra menuen udskriftsindstillinger, og vælg derefter en indbindingsindstilling i menuen Tosidet. Hvis Tosidet er ikke tilgængelig, kan du udføre dupleksudskrivning manuelt. Fra den unavngivne menu med udskriftsindstillinger skal du vælge Papirhåndtering og derefter vælge Kun ulige fra menuen Sider, der skal udskrives. Læg siderne i papirbakken igen, og vælg derefter Kun lige for at udskrive den anden side.

Bemærk:

Hvis du vil gemme dine indstillinger til fremtidige udskriftsjob, skal du klikke på menuen Forudindstillinger og derefter vælge Gem aktuelle indstillinger som forudindstilling.

7. Klik på Udskriv.