HP-printere - Brug af mobil fax (HP Smart-app)

Fax-dokumenter sikkert via internettet med mobil fax fra HP Smart-appen. Der kræves ikke en traditionel faxmaskine eller telefonlinje.

Bemærk:

Mobil fax understøtter ikke modtagelse af faxer og kan ikke sende faxer til VoIP-telefonnumre (Voice over Internet Protocol).

Send en mobil fax fra HP Smart-appen

Send en mobil fax sikkert via internettet til en faxmaskine med HP Smart-appen.

Før du begynder: Sørg for at downloade HP Smart-appen fra 123.hp.com og oprette en HP Smart-konto.

1. Åbn HP Smart-appen, og klik derefter på feltet Mobil fax på startskærmbilledet.

Hvis feltet mangler, skal du kontrollere, at det er aktiveret i HP Smart-appen.

• Mobilenheder: Tryk på Tilpas felter, og aktiver derefter Mobil fax.

• Computere: Klik på ikonet Indstillinger (Windows) eller HP Smart fra menulinjen (macOS), klik på Tilpas felter, og aktiver derefter mobil fax.

2. Log på din HP Smart-konto, hvis du bliver bedt om det.

3. Klik på Opret fax (Windows, macOS) eller opret ny fax (Android, iOS).

4. I feltet Til skal du indtaste modtagerens faxoplysninger eller klikke på brugerikonet for at tilføje en eksisterende kontakt.

5. Klik på Fra, Indtast dine oplysninger, eller klik på Profil for at tilføje en eksisterende profil.

6. Klik på Filer og forside.

7. Hvis du vil tilføje en forside, skal du aktivere den og derefter indtaste et emne og en meddelelse eller klikke på Skabelon for at åbne en eksisterende dækselskabelon.

8. Under Tilføj dine filer skal du vælge en mulighed for at vedhæfte en eksisterende fil eller scanne en ny.

Bemærk:

Mobil fax understøtter afsendelse af flere PDF-filer ad gangen, op til 50 sider eller 20 MB.

• Hvis du vil vedhæfte en eksisterende fil, skal du klikke på Filer og fotos og derefter vælge filen på din enhed.

• Hvis du vil scanne en fil med din printer, skal du klikke på Scanner (Windows, macOS) eller printerscanner (Android, iOS) og derefter scanne den fil, du vil faxe.

• Hvis du vil scanne en fil med kameraet på din enhed, skal du trykke på Kamera og derefter scanne filen med dit kamera.

9. For at tilføje noter eller signaturer til filen, skal du klikke på Scrota-ikonet, oprette eller tilføje mærker og derefter klikke på Færdig for at gemme den.

10. Gennemse dækslet og den vedhæftede fil, og klik derefter på Send fax.

Bemærk:

For at annullere en fax skal du klikke på Annuller på opkaldsskærmbilledet inden for 20-30 sekunder.

Hvis du vil have vist faxstatus, skal du vælge fanen Sendt fra startskærmbilledet for mobil fax.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.