• Oplysning

• Feedback

HP-printere – Brug HP Digital Fax til at modtage faxer til en computer eller på e-mail

HP Digital Fax gemmer automatisk indgående faxer i en mappe på netværket eller sender dem til en e-mailkonto.

Denne funktion hjælper med at spare papir og blæk som et alternativ til udskrivning af faxer og kan give adgang til faxer, når du er væk fra printeren.

Forbered konfiguration af HP Digital Fax

Konfigurer fax med din printer, og installer HP-softwaren, før du konfigurerer HP Digital Fax.

Bemærk:

Tilgængelige opsætningsmuligheder afhænger af printermodellen, og hvordan den er sluttet til computeren. Netværksforbindelser understøtter lagring af faxer i en netværksmappe og fax til e-mail. USB-tilslutning understøtter kun lagring af faxer i en lokal mappe.

• Sørg for, at din printer med faxfunktion er tilsluttet en telefonlinje eller en digital telefontjeneste og kan sende og modtage faxer.

• Installér HP Smart-appen eller HP-softwarepakken, der indeholder konfigurationsværktøjet til HP Digital Fax.

• Administratorcomputeren skal bruge et brugernavn og en adgangskode. Hvis du gemmer i en netværksmappe, skal du sørge for, at der er fuld læse- og skriveadgang til mappen.

• Lad altid computeren eller serveren, hvor destinationsmappen er placeret, være tændt og klar. Faxer kan ikke gemmes, hvis serveren er slukket eller i dvaletilstand.

Opret en delt netværksmappe

Konfigurer en delt mappe, som andre brugere eller enheder på netværket kan få adgang til.

Konfiguration af HP Digital Fax

Kør det guidede konfigurationsværktøj til HP Digital Fax fra en Mac- eller en Windows-computer.

Send en testfax

Send en fax til HP, og vent derefter på en returfax for at sikre, at du kan sende og modtage faxer.

1. Opret en sort/hvid-tekstfax på én side.

2. Føj faxnummeret til faxen. Tjenesten bruger faxhovednummeret til at sende faxen retur. Kontroller, at dit 10-cifrede faxnummer findes i faxhovedet, og at det svarer til nummeret på den telefonlinje, der er tilsluttet faxen.

3. Afbryd midlertidigt eller deaktiver eventuelle modstridende telefonlinjetjenester som f.eks. talebeskeder, ventende opkald, afvisning af anonyme opkald og beskyttelse af personlige oplysninger og opkalds-id, da disse kan forstyrre indgående faxer. Ved tryk på *82, før du ringer til HP Fax Test-tjenestens nummer, ophæves blokeringen af opkalds-id i de fleste områder. Kontakt telefonselskabet, hvis nogen af disse tjenester afbryder faxkommunikationen.

4. Send en testfax til 1-888-HPFaxme (1-888-473-2963 U.S.).

5. Vent 5 til 7 minutter, før tjenesten sender en returfax.

Hvis du ikke har modtaget en fax efter 10 minutter, skal du kontrollere faxindstillingerne og prøve igen.