• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

HP-printere – Brug HP Digital Fax til at modtage faxer til en computer eller på e-mail

Med HP Digital Fax gemmes indgående faxer automatisk på en Mac, en Windows-computer eller en mappe på netværket, eller de sendes til en e-mailkonto.

Denne funktion hjælper med at spare papir og blæk som et alternativ til udskrivning af faxer og kan give adgang til faxer, når du er væk fra printeren.

Forbered konfiguration af HP Digital Fax

Kontroller, at din computer og printer er forberedt til opsætning af HP Digital Fax.

• Konfigurere faxen til telefonlinjen: Bekræft, at din printer er tilsluttet til din fastnet- eller digitale telefontjeneste og kan sende og modtage faxer.

• Installer HP-software og -drivere: Gå til 123.hp.com (på engelsk) for at installere fuldfunktionssoftware- og driverpakker, der omfatter HP Digital fax.

• Bekræft administratorrettigheder: Administratorcomputeren skal bruge et brugernavn og en adgangskode. Hvis du gemmer til et netværk, skal du sørge for, at der er fuld læse- og skriveadgang til mappen.

• Sørg for, at computeren hele tiden er tændt: Destinationsmappens computer eller server skal altid være tændt og aktiv. Det er ikke muligt at gemme faxer, hvis computeren er slukket eller i dvaletilstand.

Opsætning af HP Digital Fax

Kør opsætningsværktøjet med til HP Digital Fax i HP-softwaren.

Bemærk:

Tilgængelige valgmuligheder under opsætning afhænger af printermodellen, og hvordan den er sluttet til computeren. En USB-tilsluttet printer kan kun gemme faxer i en lokal mappe. Netværkstilsluttede printere understøtter lagring i en mappe på netværket og fax til e-mail.

1. Åbn HP-printersoftwaren.

• Windows: Søg efter din printers modelnavn og -nummer i Windows, og klik derefter på navnet i søgeresultaterne for at åbne HP Printer Assistant.

• Mac: Åbn Finder, klik på > Programmer, dobbeltklik på mappen Hewlett-Packard eller HP, og dobbeltklik derefter på HP-hjælpeprogram.

2. Kør opsætningssoftwaren til Digital Fax.

• Windows: I HP Printer Assistant skal du vælge fanen Print, scan og fax og derefter klikke på opsætningsguide til Digital Fax.

Klik på opsætningsguide til Digital Fax i HP Printer Assistant
    • Mac: I HP-hjælpeprogram skal du under Faxindstillinger klikke på Digital Fax-arkiv.

Kørsel af Digital Fax-arkiv i HP-hjælpeprogram
  3. Følg instruktionerne for at fuldføre opsætningen.

Hvis du vil finde ud af, om din printer understøtter yderligere Digital Fax-indstillinger, skal du se menuerne Fax eller Opsætning på printerens kontrolpanel.

Send en testfax

Send en fax til HP, og vent derefter på en returfax for at sikre, at du kan sende og modtage faxer.

1. Opret en sort/hvid-tekstfax på én side.

2. Føj faxnummeret til faxen. Tjenesten bruger faxhovednummeret til at sende faxen retur. Kontroller, at dit 10-cifrede faxnummer findes i faxhovedet, og at det svarer til nummeret på den telefonlinje, der er tilsluttet faxen.

3. Afbryd midlertidigt eller deaktiver eventuelle modstridende telefonlinjetjenester som f.eks. talebeskeder, ventende opkald, afvisning af anonyme opkald og beskyttelse af personlige oplysninger og opkalds-id, da disse kan forstyrre indgående faxer. Ved tryk på *82, før du ringer til HP Fax Test-tjenestens nummer, ophæves blokeringen af opkalds-id i de fleste områder. Kontakt telefonselskabet, hvis nogen af disse tjenester afbryder faxkommunikationen.

4. Send en testfax til 1-888-HPFaxme (1-888-473-2963 U.S.).

5. Vent 5 til 7 minutter, før tjenesten sender en returfax.

Hvis du ikke har modtaget en fax efter 10 minutter, skal du kontrollere faxindstillingerne og prøve igen.