HP-printere – Meddelelsen "Ingen scanningsindstillinger" (Windows)

Når du starter en scanning fra printerens kontrolpanel, vises en meddelelse om ingen scanningsindstillinger eller problemer med scanningsindstillinger, og scanningen mislykkes.

Udfør følgende opgaver i den angivne rækkefølge. Brug printeren efter hver opgave for at se, om problemet er løst.

Genstart computeren og printeren

Genstart computeren og printeren for at fjerne fejltilstandene.

1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke for printeren.

2. Luk alle aktive programmer på din computer, og genstart derefter computeren.

3. Vent 30 sekunder, og tænd derefter for printeren igen.

Oprettelse af genveje til scanning med HP Solution Center

Brug HP Solution Center til at oprette genveje til scanning på printerens kontrolpanel og opsæt andre indstillinger for scanningsjobbet.

1. I Windows skal du søge efter og åbne HP Solution Center.

2. Vælg Indstillinger, og klik derefter på Scanningsindstillinger > Scan til...Opsætning.

3. I indstillingen Scan til… Opsætning skal du vælge en tilgængelig scanningsgenvej og derefter klikke på Tilføj for at tilføje genvejen til vinduet Frontpanelliste (Scanne til knap).

4. Klik på Opdater enhed for at tilføje scanningsindstillingerne til kontrolpanelet.

5. Konfigurer andre ekstra standardindstillinger for scanningsjobbet, som f.eks. genveje til scanning og indstillinger for eksempelvisning.

• Spørg om indstillinger på scanningstidspunktet: Vælg en specifik scanningsgenvej, f.eks. Scan billede eller Scan dokument, hver gang du scanner med HP Solution Center (anbefales).

• Vis scanningseksempel: HP-softwaren genererer en eksempelvisning af scanningen. Dette giver dig mulighed for at gennemse scanningskvaliteten og foretage yderligere ændringer, før scanningen er færdig (anbefales).

• Spørg om indstillinger ved scanning fra kontrolpanel: Softwaren spørger om eventuelle ændringer, du vil foretage til scanningsindstillingerne, før scanningsjobbet afsluttes (anbefales).

• Opret en ny brugerdefineret genvej til scanning: Gennemse standardindstillingerne for en scanningsgenvej, rediger de grundlæggende indstillinger efter behov, og klik derefter på Gem genvej for at navngive og gemme genvejen.

Brug af HP Print and Scan Doctor (Windows)

Brug HP Print and Scan Doctor på din Windows-computer til at hjælpe med at diagnosticere og løse problemer med udskrivning og scanning.

1. Kontrollér, at der er lagt papir i hovedbakken, og tænd derefter for printeren.

2. Hent HP Print and Scan Doctor, og følg derefter anvisningerne for at installere og åbne værktøjet.

3. På velkomstskærmen skal du klikke på Start for at vælge din printer og køre diagnosticeringen.

4. Hvis din printer ikke findes, skal du klikke på Mit produkt findes ikke på listen og derefter følge instruktionerne for at fejlfinde forbindelsen.

Deaktiver firewallsoftwaren midlertidigt (Windows)

Firewallsoftware hjælper med at blokere udefrakommende trusler mod dit netværk, men nogle indstillinger eller konfigurationer kan blokere kommunikationen med netværksprintere. Brug Print and Scan Doctor til at identificere og midlertidigt deaktivere firewall-software i Windows.

1. Hent HP Print and Scan Doctor, og følg derefter anvisningerne for at installere og åbne værktøjet.

2. På velkomstskærmen skal du klikke på Netværk og derefter vælge Fejlfinding af firewalls.

Valg af Fejlfinding af firewalls
  3. Klik på navnet på en firewallsoftware, der har en Aktiveret status, og klik derefter på Deaktiver.

Klik på Deaktiver
  4. Gå til 123.hp.com for at downloade og installere den seneste printerdriver.

• Hvis installationen er gennemført, skal du se supportsiden for firewall-software for at ændre indstillinger, såsom sikkerhedsniveau, zoner du har tillid til og åbne porte for at tillade kommunikation med HP-software og -websteder. Efter ændring af indstillingerne, skal du genaktivere firewallen i HP Print and Scan Doctor.

• Hvis installationen ikke lykkedes, er det ikke firewall-softwaren, der forårsager problemet. Genaktiver firewallen i HP Print and Scan Doctor.

Kontroller HP Digital Imaging Monitor (Windows)

HP Digital Imaging Monitor-softwaren (DIM) til Windows skal køre, for at du kan scanne fra printerens kontrolpanel.

1. I Windows skal du søge efter og åbne c:\Program Files (x86)\HP\digital imaging\bin.

2. Fra bin-mappen skal du finde og dobbeltklikke på hpqste08.exe for at kontrollere, om programmet kører.

3. Højreklik på hpqste08.exe, og vælg derefter Opret genvej.

hpqste08.exe-genvejen vises i mappen bin.
  4. Søg efter og åbn shell:common startup, og tryk derefter på Enter for at åbne vinduet Startup.

5. Placer vinduet Startup og vinduet bin side om side.

6. Klik på og træk hpqste08.exe-genvejen fra vinduet bin, og slip det i vinduet Startup.

7. Genstart computeren.

Geninstallation af HP-printdriver (Windows)

Afinstaller derefter printerdriveren på en Windows-computer.

1. Tag alle USB-kabler ud af printeren.

2. I Windows skal du søge efter og åbne Tilføje eller fjerne programmer.

3. Søg efter din HP-printers navn i listen over programmer.

• Hvis du finder din printer, skal du klikke på printernavnet, og derefter klikke på Afinstaller.

• Hvis du ikke kan finde din printer, skal du søge efter og åbne Printere og scannere, klik på din printer, og klik derefter på Fjernenhed.

4. Hvis meddelelsen Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.

5. Følg vejledningen for at fuldføre softwareinstallationen, og genstart derefter computeren.

6. Gå til 123.hp.com for at downloade og installere den seneste printerdriver.