HP-printere – Skift din HP ePrint-mailadresse

Brug din HP Smart-konto (tidligere HP Connected) til at ændre printerens ePrint-e-mailadresse.

Skift printerens ePrint-mailadresse

Brug din HP Smart-konto til at ændre din ePrint-e-mailadresse.

1. Log på HP Smart.

2. Under ePrint-adresse skal du indtaste det navn, du vil bruge, og derefter klikke på Send.

Klik på Send
  3. Informer eventuelle øvrige autoriserede brugere om adressen.

Ofte stillede spørgsmål

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.

Hvorfor kan jeg ikke genbruge min tidligere ePrint-e-mailadresse?

Hvis du får vist en meddelelse om, at den brugerdefinerede ePrint-e-mailadresse allerede eksisterer, kan den være tildelt printeren på en tidligere HP-konto, eller webtjenester kan være slået fra under overførslen.

1. Log på den tidligere HP Smart-konto.

Hvis du ikke har adgang til den tidligere konto, skal du deaktivere webtjenesterne, tilføje printeren igen til den nye HP-konto og derefter oprette en anden brugerdefineret e-mailadresse. Den tidligere brugerdefinerede e-mailadresse vil være tilgængelig for genbrug efter seks måneder.
  2. Klik på Fjernprinter ved siden af printernavnet.

3. Log på den nye HP-konto.

4. Rul ned til ePrint-adresse, og klik derefter på den for at udvide menuen, hvis det er nødvendigt.

5. Indtast det brugerdefinerede navn, som du vil bruge, og klik derefter på Send.

Klik på Send
  6. Hvis adressen stadig ikke er tilgængelig, skal du oprette en anden brugerdefineret adresse.

Hvor kan jeg finde min ePrint-e-mailadresse?

Du kan finde printerens ePrint-e-mailadresse på printerens kontrolpanel eller på din HP-konto.

• Fra printerens kontrolpanel: Tryk på ikonet eller knappen HP ePrint, eller naviger til Opsætning af webtjenester, Netværksopsætning eller Indstillinger for trådløs forbindelse for at finde menuen Webtjenester. ePrint-e-mailadressen vises på skærmen Webtjenester.

Eksempel på printerens e-mailadresse på skærmen Webtjenester
  • Fra din HP-konto skal du gøre følgende: Log ind på HP Smart. ePrint-e-mailadressen findes ved siden af navnet på din printer.

Placering af printerens e-mailadresse på HP Smart-webstedet

Hvordan ændrer jeg min e-mailadresse for min HP-webstedskonto?

Printerens ePrint-e-mailadresse er anderledes end den personlige e-mailadresse, som du har brugt til at konfigurere din HP-konto. Du skal åbne HP's kontoindstillinger for at ændre din personlige e-mailadresse.

1. Log på HP Smart, og klik derefter på ikonet Konto øverst på websiden.

2. Vælg Indstillinger, og rul ned til Kontooplysninger.

3. Vælg Rediger ikonet ved siden af Primær e-mailadresse.

Valg af ikonet Rediger
  4. Rediger e-mail adressen, og klik derefter på Gem.

5. Gentag disse trin for at ændre Brugernavnet, hvis det er nødvendigt.