• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

Opsætning af printere fra HP (Chromebook)

Konfigurer en netværks- eller USB-tilsluttet printer med en Chromebook.

Føj printeren til din Chromebook

Slut printeren til din Chromebook med en Wi-Fi-forbindelse eller USB-kablet forbindelse for at fuldføre konfigurationen. Ingen drivere eller apps er påkrævet til at konfigurere din printer.

1. Opdater din Chromebook til den nyeste version af Chrome OS.

2. Slut printeren til det samme netværk, som din Chromebook er tilsluttet, eller brug en direkte USB-forbindelse.

• Trådløs forbindelse for printere med et kontrolpanel med berøringsskærm: Åben menuen Opsætning, Netværk, eller Trådløse indstillinger, vælg Guiden Trådløs konfiguration, og følg derefter vejledningen for at vælge netværksnavnet og indtaste kodeordet.

• Trådløs forbindelse for de fleste printere uden et kontrolpanel med berøringsskærm: Tryk på knappen Trådløs, og hold den nede i fem sekunder, eller indtil det trådløse signal begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen WPS (Wi-Fi-beskyttet opsætning) på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Printerens trådløse lys holder op med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• Trådløs forbindelse for printermodellerne HP DeskJet 6000 og 6400, ENVY 6000 og 6400 samt Tango: Tryk på knapperne Wi-Fi og tænd/sluk-knappen på printerens bagside og hold dem nede i fem sekunder, indtil den blå bjælke begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen Wi-Fi-beskyttet opsætning på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Den blå bjælke stopper med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• Kabelforbundet netværksforbindelse (Ethernet): Slut netværkskablet til printerens Ethernet-port og til en tilgængelig port på routeren eller adgangspunktet. Det grønne lys bør lyse konstant på printerporten, og den orange lysdiode for aktivitet bør blinke.

• USB-forbindelse: Slut kablet til USB-porten på bagsiden af printeren og til en tilgængelig port på din Chromebook.

3. På din Chromebook skal du klikke på uret i nederste højre hjørne og derefter klikke på ikonet for Indstillinger.

4. Rul ned til bunden af skærmen, og klik derefter på Avanceret.

5. Under Udskrivning skal du klikke på Printere > Tilføj printer.

• Hvis din printer vises, skal du vælge den og derefter klikke på Tilføj.

• Hvis din printer ikke vises, skal du klikke på Tilføj manuelt og derefter følge instruktionerne. Du finder flere oplysninger på Hjælp til Chromebook – Opsætning af din printer (på engelsk).

Klik på Tilføj

Udskriv fra din Chromebook

Udskriv fotos, dokumenter, websider og e-mails via browseren Chrome og understøttede apps.

1. Åbn det element, du vil udskrive.

2. Klik på Chrome-browserens ikon for Indstillinger, og vælg derefter Udskriv.

Klik på ikonet for Chrome-indstillinger, og vælg derefter Udskriv
  3. Ved siden af Destination skal du klikke på Skift og derefter vælge din printer.

Vælg din printer fra Destinationer
  4. Rediger de ønskede udskriftsindstillinger og klik derefter på Udskriv.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.