• Oplysning
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Indlæser...

Opsætning af printere fra HP (Apple AirPrint for iPhone, iPad)

AirPrint er en indbygget udskrivningsløsning til Apple iOS og iPadOS. Du kan udskrive fra de fleste apps, der har en udskrivningsfunktion.

Bemærk:

Hvis du vil have adgang til yderligere printerfunktioner som scanning og HP-printerværktøjer, skal du installere HP Smart-appen.

Opsætning af printerens netværksforbindelse

Sørg for, at printeren og Apple-enheden er tilsluttet det samme trådløse netværk.

1. Sørg for, at Wi-Fi er tændt på din Apple-enhed, og at der er en markering ud for navnet på dit lokale Wi-Fi-netværk. Hvis du har forbindelse til et andet netværk, skal du trykke på navnet på dit netværk for at tilslutte det.

2. Kontroller status for printerens netværksforbindelse.

• Printere med et kontrolpanel med berøringsskærm: Tryk på ikonet Trådløs, eller åbn menuen Netværksindstillinger eller Opsætning for at få vist status for netværksforbindelsen.

• Printere uden et kontrolpanel med en berøringsskærm: Tryk på knapperne Trådløs og Oplysninger på samme tid eller trykke på knapperne Trådløs og Start sort/hvid kopiering på samme tid. Der udskrives en testrapport for trådløs forbindelse med status for netværksforbindelsen.

Status for printerens forbindelse skal være tilsluttet eller klar. Hvis det ikke er tilfældet, skal du fortsætte med disse trin for at slutte printeren til netværket.

3. Anbring printeren inden for rækkevidde af Wi-Fi-routerens signal, og tilslut den derefter til netværket.

• Printere med et kontrolpanel med berøringsskærm: Åben menuen Opsætning, Netværk, eller Trådløse indstillinger, vælg Guiden Trådløs opsætning, og følg derefter vejledningen for at vælge netværksnavnet og indtaste kodeordet.

• Printere uden et kontrolpanel med en berøringsskærm: Tryk og hold på Trådløs-knappen i fem sekunder eller indtil det trådløse signal begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke og holde knappen WPS (Wi-Fi Protected Setup) på routeren nede, indtil forbindelsesprocessen starter. Printerens trådløse lys holder op med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• HP DeskJet 6000 og 6400, ENVY 6000 og 6400 og Tango-printere: Tryk og hold nede på Wi-Fi-knappen og Power-knappen på bagsiden af printeren i fem sekunder, indtil den blå bjælke begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke og holde knappen WPS på routeren nede, indtil forbindelsen starter. Den blå bjælke stopper med at blinke, når forbindelsen er gennemført.

Udskrivning fra din Apple-enhed

Udskriv dokumenter, fotos og websider fra iPhone- og iPad-apps med en udskriftsfunktion.

1. Kontrollér, at printeren er tændt, at blækpatronerne er sat i og at det papir, du ønsker at udskrive på, er lagt i den rigtige papirbakke.

2. Åbn det element, du vil udskrive, og tryk på ikonet Del ( eller ).

3. Tryk på Udskriv eller ikonet Udskriv.

4. Vælg din printer, og skift derefter udskriftsindstillinger, f.eks. papirformat, antal kopier eller sideområde. Tilgængelige indstillinger varierer afhængigt af den app, du udskriver fra, udskriftsjobbets type og din printer.

5. Tryk på Udskriv.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.