• Oplysning

• Feedback

Opsætning af printere fra HP (Apple AirPrint til iPhone, iPad)

Apple AirPrint er en indbygget printerdriver, som du kan bruge til at udskrive fra en iPhone, iPad eller iPod touch til de fleste HP-printere.

Bemærk:

Hvis du vil have adgang til yderligere printerfunktioner som scanning og HP-printerstyringsværktøjer, skal du installere HP Smart-appen. Gå til HP-printerkonfiguration (HP Smart-app) for at få flere oplysninger.

Opsætning af printerens netværksforbindelse

Sørg for, at printeren og Apple-enheden er tilsluttet det samme trådløse netværk.

1. Sørg for, at Wi-Fi er tændt på din Apple-enhed, og at der er en markering ud for navnet på dit lokale Wi-Fi-netværk. Hvis du har forbindelse til et andet netværk, skal du trykke på navnet på dit netværk for at tilslutte det.

2. Genstart printeren, og kontrollér derefter status for printerens netværksforbindelse.

• Printere med et kontrolpanel for berøringsskærm: Tryk på ikonet Trådløs, eller åbn menuen Netværksindstillinger eller Opsætning for at få vist status for netværksforbindelsen.

• Printere uden et kontrolpanel for berøringsskærm: Kontrollér, at indikatoren ud for ikonet til trådløs forbindelse er tændt og ikke blinker.

Fortsæt til næste trin, hvis printeren ikke er tilsluttet.

3. Anbring printeren inden for rækkevidde af Wi-Fi-routerens signal, og slut den derefter til netværket.

• Printere med et kontrolpanel for berøringsskærm: Åben menuen Opsætning, Netværk eller Trådløse indstillinger, vælg Guiden Trådløs konfiguration, og følg derefter vejledningen for at vælge netværksnavnet og indtaste kodeordet.

• Printere uden et kontrolpanel for berøringsskærm: Tryk på knappen Trådløs, og hold den nede i fem sekunder, eller indtil det trådløse signal begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen WPS (Wi-Fi Protected Setup) på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Printerens trådløse lys holder op med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

• HP DeskJet 6000- og 6400-, ENVY 6000- og 6400- og Tango-printere: Tryk på knapperne Wi-Fi og tænd/sluk-knappen på printerens bagside og hold dem nede i fem sekunder, indtil den blå bjælke begynder at blinke. Inden for to minutter skal du trykke på knappen Wi-Fi-beskyttet opsætning på routeren og holde den nede, indtil tilslutningsprocessen starter. Den blå bjælke stopper med at blinke, når forbindelsen er oprettet.

Udskrivning fra din Apple-enhed

Udskriv dokumenter, fotos og websider fra iPhone- og iPad-apps, der understøtter udskrivning.

1. Kontroller, at printeren er tændt, at blækpatronerne er sat i og at det papir, du ønsker at udskrive på, er lagt i den rigtige papirbakke.

2. Åbn det element, du vil udskrive, og tryk derefter på ikonet Del ( eller ) eller på menuikonet .

3. Rul ned på skærmen, og vælg Udskriv på listen med valgmuligheder.

Valg af Udskriv fra del- eller handlingsmenuen i iOS
  4. Vælg din printer, og vælg derefter indstillinger for udskriftsjob, f.eks. papirstørrelse, antal kopier eller sideområde.

Bemærk:

Tilgængelige indstillinger varierer afhængigt af den app, du udskriver fra, udskriftsjobbets type og din printer. Hvis du vil have yderligere indstillinger og scanningsværktøjer, skal du installere HP Smart-appen.

5. Tryk på Udskriv.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.