Opsætning af printere fra HP (Android)

Udskriv fra din Android 5.0- eller nyere smartphone eller tablet ved hjælp af HP Print Service Plugin.

De fleste printere produceret efter 2004 understøtter HP Print Service Plugin.

Installation af HP Print Service Plugin

Installer HP Print Service Plugin på din Android-smartphone eller -tablet, og aktiver derefter programmet.

1. Bekræft, at din Android-enhed er på det samme netværk som din printer.

2. Installer eller opdater HP Print Service Plugin (på engelsk) på din Android-enhed.

3. Android 6.0 (Marshmallow) og 5.0 (Lollipop): Tryk på Indstillinger, søg efter og åbn HP Print Service, og tryk derefter på Til for at slå pluginet til.

Bemærk:

Hvis du bruger Android 7.0 (Nougat) eller senere, aktiveres pluginet automatisk efter installationen.

Udskriv med HP Print Service Plugin

Udskriv fotos, dokumenter, e-mails eller websider fra Android-apps.

1. Åbn det element, du vil udskrive, tryk på ikonet Menu, og tryk derefter på Udskriv. Hvis den app, du bruger, ikke har indstillingen Udskriv, skal du trykke på ikonet Del eller lede efter indstillingen Del i menuen Eksporter eller Send. Vælg derefter ikonet HP Print Service Plugin eller ikonet Udskriv.

2. På skærmen med forhåndsvisning skal du trykke på pil ned for at få vist en liste over printere, og vælg derefter HP [printerens modelnavn] for at udskrive via netværket eller DIRECT-xx-HP [printerens modelnavn] for at udskrive med Wi-Fi Direct.

Valg af printeren på listen over tilgængelige printere
  3. Tryk på Pil ned for at ændre udskriftsindstillingerne, f.eks. papirformat eller papirretning.

4. Tryk på ikonet Udskriv.

Ofte stillede spørgsmål

Har du stadig spørgsmål? Find yderligere svar og hjælp.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan oprette forbindelse til min printer?

Afhængigt af, hvordan du prøver at udskrive, skal du foretage fejlfinding af netværksforbindelsen eller HP-kontoen.

• Hvis du få vist meddelelsen Denne printer er ikke tilgængelige for øjeblikket, eller du ikke kan tilføje printeren under konfigurationen, skal du gå til HP-printere – Fejlen "Printer ikke tilgængelig" (Android).

• Hvis du foretager en fjernudskrivning med Print Anywhere, og du får vist meddelelsenKan ikke oprette forbindelse til printeren, skal du åbne HP Smart-appen, logge ud og logge ind igen.

Kan jeg fjernudskrive med Print Anywhere med HP Print Service Plugin?

Ja. Hvis du har en printer, der understøtter Print Anywhere, og du har aktiveret Print Anywhere ved hjælp af HP Smart-appen, kan du udskrive til din printer med HP Print Service Plugin.

Understøttede printere har Fjernbetjening og et ikon for cloud i deres beskrivelse på printerlisten.

Kan jeg tilføje, redigere eller fjerne en printer manuelt til eller fra HP Print Service Plugin?

Ja. Hvis pluginet ikke registrerer en printer, kan du tilføje printeren manuelt. Du kan også redigere eller fjerne en printer fra pluginnet.

• Tilføj en printer ved hjælp af IP-adressen: Tryk på Alle printere > Tilføj printer, og tryk derefter på HP Print Service eller HP Inc. Tryk på På et trådløst netværk, indtast printerens navn og IP-adresse, og tryk derefter på OK.

• Tilføj en printer ved hjælp af Wi-Fi Direct: Kontroller at Wi-Fi Direct er tændt på din printer. På din mobilenhed skal du trykke på Alle printere > Tilføj printer og derefter trykke på HP Print Service eller HP Inc. Tryk på Direkte til printeren, vælg navnet på din printer, som har DIRECT i navnet, og tryk derefter på OK.

• Fjern eller rediger en printer: I HP Print Service Plugin skal du trykke på ikonet Menu. Tryk derefter på Tilføj printer > Administrer printere. Tryk og hold nede på den printer, du vil fjerne eller redigere, og tryk derefter på Rediger for at redigere printeren eller Glem printer for at fjerne den.

Hvilke filformater kan jeg udskrive?

HP Print Service Plugin understøtter flere filformater.

Udskriv menuunderstøttede filformater:

• Fotos (JPEG, PNG)

• PDF

• Microsoft Office-filer

• Tekstfiler (TXT)

• Websider (HTML)

Del menuunderstøttede filformater:

• Fotos (JPEG, PNG)

• PDF

Hvordan overvåger eller annullerer jeg et igangværende udskriftsjob?

Åbn meddelelsesområdet for at få vist en liste over aktuelle udskriftsjob eller annullere et udskriftsjob.

• Overvåg udskriftsjob: Stryg nedad fra toppen af startskærmen for at få vist dine aktuelle udskriftsjob.

• Annuller et udskriftsjob: Stryg nedad fra toppen af startskærmen på din Android-enhed for at få vist dine aktuelle udskriftsjob, vælg det udskriftsjob, du vil annullere, og tryk derefter på Annuller.

Annullering af et udskriftsjob

Hvad hvis udskrifterne fra min HP LaserJet-printer er ulæselige?

Aktiver indstillingen Android-udskriftsgengivelse, hvis en LaserJet-udskrift fra en PDF-fil eller webbaseret original, f.eks. en jobansøgning eller registreringsformular, er ulæselig.

Eksempel på en udskrift med ulæselig tekst
  1. Åbn HP Print Service Plugin.

2. Tryk på ikonet Menu, og tryk derefter på Udskriftsindstillinger > Avancerede indstillinger.

3. Aktiver Android-udskriftsgengivelse.

Aktivering af Android-udskriftsgengivelse

HP LaserJet-udskrifterne udskrives nu som forventet.

Kan jeg bruge et USB-kabel til at udskrive fra min Android-enhed?

Ja, så længe din printer understøtter printersprogene PCL3 A eller PCL5, og din mobiltelefon understøtter USB on-the-go (OTG), og HP Printer Service Plugin er installeret.

For at konfigurere forbindelsen skal du slutte et USB-OTG-kabel til printeren, mens printeren er tændt, og derefter bekræfte forbindelsen på din mobile enhed.