• Oplysning

• Feedback

Oplad computeren og de eksterne batterier

Oplad computeren ved at sætte den i dockingstationen, og oplad derefter de eksterne batterier.

1. Tilslut strømadapteren til bagsiden af dockingstationen, tilslut netledningen til strømadapteren, og sæt derefter den anden ende af netledningen i en stikkontakt.

Tilslutning af strømadapteren til dockingstationen og en stikkontakt
  2. Indsæt computeren i dockingstationen, så den klikker på plads.

Indsættelse af computeren i dockingstationen
  3. Når du har sikret computeren, skal du observere LED-indikatorerne på dockingstationen for at identificere status for det indvendige batteri.

• Indikator lyser hvidt: Computeren er sikker, og det indvendige batteri er opladet.

• Indikator lyser gult: Computeren er sikker, og det indvendige batteri oplader.

• Indikator er slukket: Computeren er ikke sikker, eller strømforsyningen er ikke sluttet til dockingstationen.

4. Vent, til batteriet er fuldt opladet, før du bruger computeren for første gang.

5. Når batteriet er fuldt opladet, skal du tænde for computeren, mens den er i dockingstationen.

6. Observer LED-indikatorerne for knappen Tænd/sluk for at identificere computerens status.

• Strømindikator lyser konstant rødt: Computeren er tændt.

• Strømindikator blinker rødt: Computeren er i slumretilstand og inaktiv.

• Strømindikator er slukket: Computeren er slukket.

7. Du kobler computeren fra dockingstationen ved at trykke på knappen Skub ud og derefter fjerne computeren.

8. Sæt de to eksterne batterier i den eksterne batterioplader.

Indsættelse af de to eksterne batterier i batteriopladeren
  9. Kobl strømadapteren fra bagsiden af dockingstationen, slut strømadapteren til bagsiden af batteriopladeren, og sæt derefter netledningen i en stikkontakt.

Tilslutning af strømadapteren til bagsiden af batteriopladeren
  10. Observer LED-indikatorerne på batterierne for at identificere batteriernes status.

• Fire indikatorer lyser: Batteriet er mere end 95 % opladet.

• Tre indikatorer lyser: Batteriet er mere end 75 % opladet.

• To indikatorer lyser: Batteriet er mere end 50 % opladet.

• Én indikator lyser: Batteriet er mere end 25 % opladet.