HP-inkjetprintere – Advarsel om blæk eller meddelelse om lavt blækniveau

Når meddelelsen Advarsel om blæk eller Lavt blækniveau vises, skal der snart udskiftes en eller flere blækpatroner.

Løs en meddelelse eller en advarsel om lavt blækniveau

Når der vises en meddelelse om lavt blækniveau, kan du fortsætte med at udskrive, indtil udskriftskvaliteten ikke er acceptabel. HP anbefaler, at du har nye patroner tilgængelige for at undgå forsinkelser.

Bemærk:

Hvis patronen er blevet genopfyldt eller genfremstillet, kan en Advarsel om blæk eller meddelelse om Lavt blækniveau være unøjagtig eller forkert.

1. Vælg OK på printerens kontrolpanel, computeren eller HP Smart-appen for at lukke meddelelsen og fortsætte med at udskrive.

2. Kontroller indikatorerne for blækniveau på printeren eller i HP Smart-appen for at se, hvilke blækpatroner der er lave.

Bemærk:

Advarsler og indikatorer er kun estimater.

3. Bestil en ny patron, hvis du ikke har en på hånden.

Køb nye patroner og andre forbrugsvarer fra HP Store eller en lokal forhandler.

4. Hvis meddelelsen stadig vises, efter du har udskiftet patronen med en ny, original HP-patron, skal du Kontakt HP-kundesupport.

Hvis du vil have flere oplysninger om blækpatroner og blækforbrug, skal du gå til Om originale HP-patroner.