• Oplysning

• Feedback

HP PC - Anvendelse af Microsoft Systemgendannelse

Brug Microsoft Systemgendannelse til at gendanne computeren til en tidligere tilstand, hvor computeren fungerede normalt.

Hvis du ikke har mulighed for at gendanne computeren, fordi du har en erhvervscomputer, skal du kontakte virksomhedens IT-afdeling eller din lokale IT-support.

Gendan din computer, når Windows starter normalt

Hvis computeren stopper med at fungere korrekt, men Windows starter som forventet, kan du gendanne den til et tidligere punkt i tiden, da den fungerede.

Opret et gendannelsespunkt

Windows opretter automatisk gendannelsespunkter med regelmæssigt planlagte intervaller og før mange softwareinstallationer. Hvis du ønsker at oprette et gendannelsespunkt manuelt, skal du følge nedenstående trin.

1. I Windows skal du søge efter gendan og derefter åbne Opret et gendannelsespunkt fra listen med resultater.

2. På fanen Systembeskyttelse skal du klikke på Opret.

Klik på Opret for at oprette et gendannelsespunkt
  3. Indtast et navn for gendannelsespunktet, og klik på Opret.

4. Klik på Luk.

Knappen Luk på skærmbilledet gendannelsespunkt blev oprettet

Gendan din computer, når Windows starter normalt

Gendan computeren til et tidligere tidspunkt.

1. Gem alle åbne filer, og luk herefter alle åbne programmer.

2. I Windows skal du søge efter og åbne Opret et gendannelsespunkt.

3. På fanen Systembeskyttelse skal du klikke på Systemgendannelse.

Valg af Systemgendannelse i vinduet Systemegenskaber
  4. I vinduet Systemgendannelse skal du klikke på Næste.

5. Vælg det gendannelsestidspunkt, som du ønsker at bruge, og klik derefter på Næste.

Valg af et gendannelsespunkt
  6. Gennemse dit valg, og klik herefter på Afslut.

7. Læs advarslen om ikke at afbryde systemgendannelsen, og klik derefter på Ja.

Pas på:

Tillad, at systemgendannelsen fuldføres uafbrudt for at undgå at beskadige harddisken eller forårsage yderligere skader på computeren.

Bekræftelse af Systemgendannelse kan ikke afbrydes
    Systemgendannelse returnerer computerkonfigurationen til et tidligere punkt i tiden og genstarter computeren.

Gendan din computer, hvis Windows ikke kan starte normalt

Brug Microsoft Systemgendannelse fra Windows-indlæsningsskærmbilledet, hvis Windows ikke starter normalt.

1. Sluk computeren, og vent i mindst 5 sekunder.

2. Tænd computeren, og tryk gentagne gange på tasten F11, ca. en gang i sekundet, indtil du ser Windows-indlæsningsskærmbilledet.

3. Hvis skærmbilledet til valg af sprog vises, skal du vælge det sprog, du vil bruge til at fortsætte.

4. På skærmbilledet Vælg tastaturlayout skal du vælge det tastaturlayout, der matcher din tastaturtype.

5. På skærmbilledet Vælg en mulighed skal du klikke på Fejlfinding.

6. Klik på Avancerede indstillinger, og klik derefter på Systemgendannelse.

Bemærk:

Afhængigt af dine indstillinger er du muligvis nødt til at vælge en konto og indtaste dine loginoplysninger.

7. Klik på Næste.

Klik på Næste i vinduet Systemgendannelse
  8. Vælg et Gendannelsespunkt, og klik derefter på Næste.

9. Klik på Udfør for at gendanne din computer til et tidligere gendannelsespunkt.

Klik på Afslut på skærmbilledet Bekræft gendannelsespunkt
  10. Klik på Ja i den advarsel, der vises.

Pas på:

Afbryd ikke Systemgendannelse, når den starter.

Klik på Ja i advarselsvinduet
  11. Når Systemgendannelse er fuldført, genstarter computeren.